باشگاه خبرنگاران/ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی گفت: واحد‌های پذیرایی خراسان شمالی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت محدود خود را از سر گرفتند.

حبیب یزدان‌پناه، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی اظهار کرد: واحد‌های پذیرایی بین‌راهی بر اساس مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذایی که در فرمانداری بجنورد هم تشکیل شده است، فعالیت خود را از سر گرفتند.
وی با بیان اینکه واحد‌های پذیرایی با رعایت برخی شروط و پروتکل‌های بهداشتی که به آن‌ها ابلاغ شده است مجاز به فعالیت هستند، عنوان کرد: در حال حاضر تمام سفره‌خانه‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل هستند و خدماتی به مردم و مسافران ارائه نمی‌دهند.
یزدان‌پناه با اشاره به بازدید‌های نظارتی مستمر و ۲۴ ساعته از رستوران‌ها، مراکز پذیرایی و بین‌راهی، گفت: این بازدید‌ها به‌صورت مشترک و با هدف حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و در جهت اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی انجام می‌شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی بیان کرد: موازین بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تمام واحد‌های زیرمجموعه ابلاغ شده است و مراکز عمومی و فضا‌های اقامتی و گردشگری استان موظف به انجام اقدامات لازم هستند.



همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان خراسان شمالی را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر خراسان شمالی در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAERlAMiCloyBHW8y4g
آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today