ايسنا/ نايب رئيس اتحاديه رستوران داران کرمانشاه با اشاره به آغاز فعاليت 100 رستوران در کرمانشاه پس از حدود سه ماه تعطيلي، گفت: تعدادي از رستورانها براي هميشه تعطيل شدند و مغازههاي خود را براي فروش گذاشتند.
سيروس گلعنبر نايب رئيس اتحاديه رستوران داران کرمانشاه از تعطيلي حدود سه ماهه رستورانهاي کرمانشاه به دليل شيوع بيماري کرونا ياد کرد و افزود: از اسفندماه فعاليت رستورانها محدود شد و برخي از آنها تنها به صورت بيرونبر عرضه غذا داشتند که با اين وجود هم فروش رستورانها حدود 30 تا 40 درصد شرايط عادي بود و با کاهش درآمد چشمگيري مواجه شدند.
نايب رئيس اتحاديه رستوران داران کرمانشاه با بيان اينکه در هريک از رستورانهاي کرمانشاه بين چهار تا 12 نفر کار ميکردند که در اين ايام حقوق و بيمه آنها پرداخت شد، يادآور شد: اين هزينهها براي رستوران داران بسيار سنگين بود.
گلعنبر خاطرنشان کرد: پنج رستوران کرمانشاه به دليل زيان زيادي که در اين چند ماه متحمل شدند براي هميشه تعطيل شدند و محل اين رستورانها براي فروش گذاشته شده است.
به گفته نايب رئيس اتحاديه هتلداران کرمانشاه، مابقي رستورانها هم نيازمند حمايت و تسهيلات با بهره کم براي جبران بخشي از اين خسارتها هستند.
وي با اشاره به تصميمات ستاد ملي مبارزه با کرونا براي بازگشايي رستورانها بعد از عيد فطر، عنوان کرد: 100 رستوران کرمانشاه نيز با رعايت موازين بهداشتي همزمان با سراسر کشور بازگشايي شد.
نايب رئيس اتحاديه رستورانداران کرمانشاه درباره مواردي که رستورانها بايد در اين ايام رعايت کنند، گفت: همه اين واحدها بايد کدرهگيري بهداشتي را دريافت کرده باشند و آن را نصب کنند.
گل عنبر ضدعفوني مکرر سالن رستوران، ظروف، ميز و صندليها و... را از ديگر مواردي دانست که اين واحدها بايد رعايت کنند و ادامه داد: همچنين رستورانها تعداد ميز و صندليهاي خود را براي رعايت فاصله گذاري اجتماعي کاهش دادند تا شلوغي و ازدحام رخ ندهد.
وي اضافه کرد: پروتکلهاي بهداشتي نيز براي مشتريان هنگام ورود به رستوران در نظر گرفته شده که به مشتريان اطلاع رساني خواهد شد.
بازار