باشگاه خبرنگاران/ نائب رئيس اتحاديه مواد غذايي استان اصفهان از کاهش ۱۰ درصدي برخي اقلام مواد غذايي در بازار استان خبر داد.
فريبا پور مظاهريان، نائب رئيس اتحاديه مواد غذايي استان اصفهان اظهار کرد: با توجه به اوضاع نامطلوب اقتصاد کشور، رکود صنايع بازارهاي مختلف و پرش ناگهاني قيمتها خوشبختانه توانستيم با اجرايي طرح ساماندهي نرخ مواد غذايي در فروشگاههاي استان، گام مهمي در مسير منطقي شدن قيمتها و برخورد با متخلفان برداريم تا در حال حاضر شاهد کاهش ۱۰ درصدي برخي اقلام مواد غذايي در بازار باشيم.
وي افزود: از مهمترين اقلامي که با اجرايي اين طرح ساماندهي قيمتها در اين حوزه نرخ آنها نزولي شده است را ميتوان به شير و پنير اشاره کرد، چراکه بايد در نظر داشت که بحث لبنيات در بازار به عنوان مهمترين مسئله نياز اساسي مردم جامعه در سبد مواد غذايي است.
نائب رئيس اتحاديه مواد غذاي استان اصفهان گفت: يکي از مهمترين ثمرات انجام طرح ساماندهي قيمتها جلوگيري از افزايش و روند صعودي آنها در بازار استان اصفهان بوده است.
مظاهريان ادامه داد: در حال حاضر يکي از اصليترين ماموريتهاي اتحاديه مواد غذايي استان جلوگيري و کاهش نوسانات شديد قيمتها در اين حوزه است.
بازار