فارس/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان گفت: با شناسايي ۶۱ بيمار جديد مبتلا به کرونا، شمار مبتلايان در کردستان به ۲ هزار و ۶۷۸ نفر رسيد.
فرزين رضاعي رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان اظهار کرد: از ابتداي شيوع کروناويروس در استان تا پيش از ظهر امروز تعداد ۲ هزار و ۶۷۸ بيمار مبتلاي قطعي شناسايي شده است که اين آمار نسبت به روز قبل ۶۱ نفر افزايش داشته است.
وي افزود: در شهرستان سنندج ۹۱۳ نفر، سقز ۴۸۴ نفر، بانه ۲۶۲ نفر، قروه ۲۱۹ نفر، ديواندره ۱۹۹ نفر، مريوان ۱۹۱ نفر، کامياران ۱۴۱ نفر، بيجار ۱۳۵ نفر، دهگلان ۱۰۵ نفر و سروآباد ۲۹ نفر مبتلاي قطعي به کروناويروس هستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان گفت: از ابتدا تاکنون تعداد کل آزمايشات انجام گرفته برابر ۹ هزار و ۶۷۶ نمونه است که از اين تعداد ۲ هزار و ۶۷۸ مورد مثبت، ۶ هزار و ۸۴۶ مورد منفي و ۱۵۲ مورد اعلام نشده است.
رضاعي با بيان اينکه تاکنون يک هزار و ۴۶۷ بيمار مبتلا به کرونا در استان بهبود يافته است نسبت به شيوع موج دوم و سوم کرونا در استان هشدار داد.
وي با اشاره به اينکه تاکنون ۱۵۰ نفر در استان بر اثر کرونا فوت شده اند افزود: از اين تعداد ۴۰ نفر در سقز، ۳۲ نفر در سنندج، ۱۹ نفر در قروه، ۲۰ نفر در بانه، ۱۵ نفر در کامياران، ۹ نفر در بيجار، هفت نفر در مريوان، پنج نفر در ديواندره و سه نفر در دهگلان گزارش شده است.
بازار