ايرنا/ فرماندار شهرستان گتوند گفت: صلح و سازش بين ۲ طايفه در روستاي بديل بخش عقيلي گتوند پس از گذشت بيش از سه سال با وساطت بزرگان، معتمدان و مسئولان برقرار شد.
عبدالرضا احساني نيا، فرماندار شهرستان گتوند اظهار کرد: درنشستي که امروز با حضور امام جمعه، شوراي تامين، بزرگان، خيران، مسئولان محلي و جمعي از روستائيان برگزار شد، پس از رفع کدورت ها و صلح و سازش، آرامش و شادماني براي اهالي روستاي بديل و ديگر روستاهاي بخش عقيلي گتوند ايجاد شد.
وي با بيان اينکه حدود ۲۰ پرونده قضايي در درگيري هاي گذشته براي اين ۲ طايفه تشکيل شده است، افزود: رئيس دادگستري شهرستان گتوند نيز در اين نشست از پيگيري براي عفو و تخفيف در مجازات اين ۲ طايفه خبر داد.
رئيس شوراي تامين شهرستان گتوند گفت:درگيري ها در مناطق مختلف نا امني ،سلب آسايش اهالي و گله مندي و شکايات مردمي را به دنبال دارد و آسيب هاي زيادي به جامعه وارد مي کند.
احساني نيا در پايان تاکيد کرد: بزرگان و معتمدان در شهرها و روستاها بايد براي پيشگيري از جرائم از ظرفيت تاثيرگذاري خود استفاده کنند، تا ديگر شاهد درگيري در هيچ منطقه اي نباشيم.
بخش عقيلي از توابع شهرستان گتوند است.
با ورود بزرگان، خيران و معتمدان، بسياري از درگيري ها در مناطق مختلف کشور به صلح و سازش منجر شده است.
بازار