باشگاه خبرنگاران/ مديرعامل آب و فاضلاب ايلام از آبرساني سيار به ۲۲ روستاي ايلام خبر داد و گفت: در سالهاي آينده تمامي روستاهاي استان از نعمت آب پايدار برخوردار ميشوند.
نورالله تيموري مديرعامل آب و فاضلاب ايلام اظهار کرد: در چند سال گذشته تعداد ۱۲۵ روستا در استان ايلام با تانکر آبرساني شده که اکنون به ۲۲ روستا رسيده و در سالهاي آينده به صفر خواهد رسيد.
وي بيان کرد: هم اکنون ۱۰۰ درصد جمعيت شهري و ۹۹ درصد جمعيت روستايي تحت پوشش آب هستند.
تيموري افزود: هم اکنون آبرساني به ۴۹۲ روستا با يک هزار و ۶۰۰ کيلومتر خط انتقال آب روستايي در حال انجام است.
مديرعامل آب و فاضلاب ايلام اضافه کرد: در مناطق روستايي طبق استانداردها ميزان آب مصرفي بايد ۱۲۰ ليتر در ثانيه به ازاي هر نفر باشد، اما در استان ايلام اين مقدار ۴۰۰ ليتر در ثانيه است که اين مقدار آب مصرفي افزون بر استانداردهاي کشوري است.
وي افزود: بيشترين مشکل کمبود آب در مناطق روستايي شهرستانهاي ايلام و دهلران است و ۳۵ روستا در اين مناطق با کمبود يا قطعي مکرر آب مواجه هستند که عمدهترين دليل اين موضوع نيز استفاده از آب شرب تصفيه شده براي احشام و اراضي کشاورزي است.
بازار