کاهش ۱۰ درصدی قیمت گوشت قرمز در بازار
باشگاه خبرنگاران/ رئيس اتحاديه گوشت قرمز استان اصفهان از کاهش نرخ گوشت قرمز در بازار و بهبودي اوضاع واردات دام به استان اصفهان خبر داد. اصغر پور باطني، رئيس اتحاديه گوشت قرمز استان اصفهان اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به افزايش تجارت دام و واردات آن به استان اصفهان شاهد بهبودي اوضاع و کاهش ۱۰ درصدي نرخ گوشت قرمز در بازار استان اصفهان هستيم. وي افزود: بايد توجه داشت که بيش از ۶۰ درصد از گوشت قرمز مورد نياز بازار استان اصفهان به صورت وارداتي و از استانهاي تهران، خوزستان و مشهد تامين ميشود و در حال حاضر در برقراري ارتباط تجاري ميان اين استانها براي واردات گوشت هيچ گونه مشکلي وجود ندارد. پور باطني گفت: در حال حاضر تنها مسئله مهمي که نظم بازار گوشت قرمز استان اصفهان را از بين ميبرد نوسانات قيمت است که با توجه به جلسهاي که با جمعي از مسئولان استان اين مشکل برگزار و مقرر شد تا برخي موضوعات مانند بازار ارز، دلالان، احتکار، رکود کشتارگاه ها، کنترل بر نحوه واردات گوشت و جلوگيري از قاچاق را براي حل اين مشکل در اولويت قرار دهيم. وي ادامه داد: بايد در نظر داشت که مسئله کاهش قيمت گوشت در بازار آن هم در فصل تابستان هيچ رونقي به اين حوزه از سوي مردم نخواهد داد و بايد هرچه سريعتر اقدامات و موارد مورد نياز کاهش نرخ گوشت در بازار را در فصل زمستان که شاهد قدرت خريد بيشتري از سوي افراد جامعه هستيم فراهم آوريم. رئيس اتحاديه گوشت قرمز استان اصفهان گفت: خوشبختانه با توجه به رايزنيهايي که با استانهاي وارد کننده گوشت قرمز به داخل بازار استان اصفهان شده است هيچ گونه مشکلي در حوزه سطح کيفيت گوشت قرمز وجود ندارد. پور باطني افزود: در حال حاضر انواع نرخ گوشت قرمز به صورت درجه بندي شده است و به عنوان مثال گوشت درجه يک ۹۰ هزار تومان، گوشت درجه دو ۸۵ هزار تومان و گوشت درجه سه شامل ميش، بز و قوچ ۷۵ هزار تومان در بازار عرضه و به فروش ميرسد.