باشگاه خبرنگاران/ مصطفي گل محمدي به عنوان رئيس مرکز بهداشت بيجار معرفي شد.
آئين تکريم حسن ملکي و معارفه مصطفي گلمحمدي به عنوان رئيس مرکز بهداشت ديارگروس، صبح امروز با حضورمعاون امور بهداشتي، مدير شبکه بهداشت ودرمان و جمعي از کارشناسان بهداشتي در محل سالن اجتماعات ستاد شبکه بهداشت بيجار برگزار شد.
ابراهيم قادري معاون امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي کردستان ضمن قدرداني از زحمات کادر بهداشتي و درماني بيجار در اين مراسم اظهار کرد: تکريم و معارفه، تجديد ميثاق مجدد کارکنان و مسئولين براي ارتقاي سطح خدمات بهداشتي و درماني به مردم است.
وي همکاري وتعامل را لازمه پيشرفت مجموعه عنوان کرد و گفت: همکاري و همياري مضاعف پرسنل، با دکتر گل محمدي راه را براي موفقيت و پيشرفت مجموعه و خدمات رساني با کيفيتي بهتر به مردم را هموارتر ميسازد.
معاون امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي کردستان با تاکيد بر تفکر تيمي در اجراي تصميمات تصريح کرد: مديريت جديد، بهره مندي از همه سلايق و تفکرات و بهرهگيري از تجربيات سرمايه انساني قوي را سرلوحه امور مديريتي قرار دهد.
قادري افزود: همه پرسنل به سهم خود در راستاي ارتقاي شاخصهاي سلامت و ارتقاي خدمات رساني تلاش مينمايند و اين تلاش در راه دست يابي به خدمت رساني برتر است.
وي عنوان کرد: شهرستان بيجار داراي موقعيت استراتژيک مناسب و سرمايههاي انساني خوبي است و مديريت جديد از اين استعداد بهره گيرد.
در پايان اين مراسم با اهداء لوح تقدير و هدايايي از رئيس پيشين، حسن ملکي تقدير به عمل آمد و مصطفي گلمحمدي به عنوان رئيس جديد مرکز بهداشت معرفي شد.
لازم به ذکر است؛ مصطفي گل محمدي بومي شهرستان بيجار و پزشک عمومي است.
بازار