آفتاب نيوز/ ايستگاههاي تحويل دوچرخه در «دروازه دولت» و «انقلاب» اصفهان را به خاطر اجاره دادن دوچرخه به زنان پلمب کردند.
ايستگاههاي تحويل دوچرخه در «دروازه دولت» و «انقلاب» اصفهان را به خاطر اجاره دادن دوچرخه به زنان پلمب کردند.
سال قبل نيز برخي ايستگاههاي دوچرخهسواري در اصفهان به علت آنچه "رعايت نکردن موازين شرعي و کرايه دادن دوچرخه به بانوان" عنوان شده بود، مهر و موم شد.
علي اصفهاني، دادستان عمومي و انقلاب اصفهان گفته بود: اين ايستگاهها که در ميدانهاي انقلاب و امام حسين (ع) واقع هستند به بانوان دوچرخه امانت ميدادند. طبق دستورالعمل، ايستگاههاي دوچرخه اصفهان از دادن دوچرخه به بانوان و افراد کمتر از ۱۵سال معذور هستند.
وي بيان کرد: ۱۰ ايستگاه دوچرخه در مکانهاي پرتردد اصفهان فعال است که در هر ايستگاه ۲۰ تا ۳۰ دستگاه دوچرخه وجود دارد که به مردم امانت داده ميشود.
بازار