مهر/ امام جمعه کامفيروز گفت: آنچه که باعث آرامش بازار سکه و ارز مي شود اين است که علاوه بر اعدام سلطانها، سازندگان سلاطين سکه و ارز نيز اعدام شوند.
حجت الاسلام و المسلمين تقيزاده، امام جمعه کامفيروز در خطبههاي نماز جمعه اين شهرستان با اشاره به فرارسيدن شهادت آيت الله بهشتي و ايام هفته قوه قضائيه، ضمن تبريک اين هفته به قضات پاکدست و کارمندان زخمتکش دستگاه قضا، افزود: فردا سالروز شهادت آيت الله بهشتي، دومين رئيس قوه قضائيه پس از انقلاب و همراهانش است و نبايد فراموش کنيم که انقلاب ما از نخست تا کنون زخم خوردهي ترورهاي مستقيم و نيابتي بوده و هست.
وي ضمن اشاره به برخي خدمات کنوني قوهي قضائيه، گفت: قوهقضاييه در دورهي جديد خود که از ۱۶ اسفند ۹۷ شروع شده، اقداماتي انجام داده که باعث اميدوار شدن مردم به اين قوه گرديده و مردم را به آينده خوشبين کرده است که از جمله رسيدگي قاطع و حکم قطعي براي مفسدين اقتصادي و کارهاي بسيار ديگر.
حجت الاسلام تقي زاده تصريح کرد: البته دو نکته که کارکنان قوه قضائيه بايد نصب العين خود قرار دهند يکي سرلوحه قرار دادن برخورد با مفسدين اقتصادي و قطع دست کساني که قصد دارند با چپاول و غارت بيت المال اعتماد عمومي را به نظام کمرنگ کنند و ديگري لزوم تداوم و استمرار بر همين مسيري که يک سال و نيم اخير بر طبق آن مشي نمودهاند.
وي با اشاره به عواقب نوسانات بازار ارز و سکه داشت و در اين رابطه گفت: نکته ديگري که حائز اهميت است، تلاطم غيرمعقول و مشکوکي است که در هفتهي گذشته در بازار سکه و ارز شاهد آن بوديم، اين نوسانات هم دارايي مردم را از بين ميبرد و هم آرامش رواني جامعه را نابود ميکند.
امام جمعه کامفيروز يادآور شد: زماني که گفتند سلطان سکه را دستگير کردهايم قيمت سکه زير ۵ ميليون بود، اکنون سکه کمر همت خود را بسته براي رسيدن به ۹ ميليون تومان، مشکل کار اينجاست که سلطان سکه را حذف کرديد اما آن فرد، يا باندي که سلاطين سکه را ميسازند حذف نکرديد و بايد با اصلاح قوانين و مقررات نظام پولي و بانکي کشور، روزنههاي قانوني که راه را براي فرار قانوني و اينگونه اختلاسات فراهم ميکند بست و تا زماني که چنين نکنيد قطعاً در آينده باز شاهد اين نوسانات و تلاطمهاي مخرب خواهيد بود.
بازار