مهر/ استاندار خوزستان گفت: به رغم اينکه در چند روز گذشته وضعيت چند شهر خوزستان از وضعيت «نارنجي» به «زرد» تبديل شده است اما ۹ شهر اين استان همچنان در وضعيت «قرمز» قرار دارد.
غلامرضا شريعتي، استاندار خوزستان در حاشيه نشست ستاد استاني بيماري کرونا اظهار کرد: اين نشست نقطه نظرات فرمانداران و دانشگاه علوم پزشکي و مديران کل استاني شنيده شد و بر اين اساس تصميمات لازم اتخاذ شد و مقرر شده در بحث مراسم ترحيم بايد فرمانداران جديتر ورود کنند و مانند کاري که در ماهشهر صورت گرفت، عمل شود.
وي افزود: بايد متعهد شوند حداکثر ۱۰ نفر براي تدفين اموات حاضر شوند و در غير اين صورت اجازه دفن داده نميشود.
استاندار خوزستان با اشاره به اينکه لازم است که شرايط را بايد مديريت کنيم، بيان کرد: تعداد مراجعان به مراکز ۱۶ ساعت و همچنين بيماران سرپايي کاهش پيدا کرد اما بستريها به طور تقريبي ثابت و شيب آن بسيار کند است.
شريعتي با اشاره به اينکه اين ميزان بستري موجب فشار بيشتر بر کادر پزشکي و پرستاري ميشود، تصريح کرد: بايد تلاش کنيم که علاوه بر کاهش مراجعان، بستريشدگان و مبتلاهاي سخت که به بستري شدن نياز دارند نيز کاهش پيدا کند.
وي عنوان کرد: رعايت فاصله اجتماعي، شرکت نکردن در مراسم ترحيم، شادي و تجمعها مورد تأکيد است که بايد بيشازپيش رعايت شود که متأسفانه در خيلي از موارد رعايت نشده است.
استاندار خوزستان گفت: خيلي از شهرهاي ما که هفته گذشته نارنجي بودند اکنون زرد شدند و شرايط بهبود پيدا کرده است اما برخي شهرهاي ما به دليل رعايت نکردن پروتکلهاي بهداشتي همچنان نارنجي و قرمز ماندهاند.
شريعتي افزود: لازم است همه دستبهدست هم دهيم که از اين شرايط عبور کنيم و در حال حاضر وضعيت شيوع بيماري کرونا در ۹ شهر استان قرمز مانده است و بايد تلاش کنيم وضعيت در اين شرايط بهبود پيدا کند.
وي عنوان کرد: اکنون ۶ هفته است که نسبتاً در شرايط «قرمز» هستيم و اين مدت طولاني شده و بايد با تمهيدات انجام شده و ورود جديتر مسئولان در شرايط بهبود حاصل شود.
استاندار خوزستان تصريح کرد: براي اين شهرهاي قرمز، به مرکز پيشنهاد داده شده که در اين شهرها محدوديت اعمال کنيم و منتظر پاسخ آنها هستيم.
بازار