ايرنا/ تيم فوتبال صنعت نفت آبادان توانست در ديداري حساس از هفته بيست و دوم ليگ برتر ميهمانش پارس جنوبي جم را شکست دهد.
اين ديدار که با حاشيه هايي همراه بود يکشنبه شب در ورزشگاه تختي آبادان برگزار شد که در پايان تيم ميزبان با ۲ گل ميهمانش را از پيش رو برداشت تا همچنان به کسب سهميه آسيا اميدوار باشد.
اين ديدار همانند تمامي بازيهاي هفته بيستودوم و با تصميم فدراسيون فوتبال جمهوري اسلامي ايران بدون خبرنگار برگزار شد.
تعداد اندکي از هواداران صنعتنفت آبادان با حضور در پشت بامهاي اطراف ورزشگاه تختي تيم محبوب خود را تشويق کردند.
در حالي که عقربههاي ساعت دقيقه ۳۰ اين ديدار را نشان ميداد برق ورزشگاه به علت اتصالي قطع شد تا بازي متوقف شود و پس از ۱۵ دقيقه وقفه ادامه يافت.
قطعي برق ورزشگاه تختي آبادان در جريان اين ديدار به علت نقص فني در سيستم داخلي ورزشگاه بود و لحظاتي نيز اين سيستم دچار آتش سوزي اندک شد.
تيم فوتبال صنعتنفت آبادان يک دقيقه پس از آغاز دوباره بازي توسط رضا جبيره به گل رسيد.
تيم فوتبال صنعتنفت آبادان در اين ديدار از چهار تعويض استفاده کرد.
تيم پارس جنوبيجم در اين ديدار ۹ بازيکن خود را به دليل مصدوميت و محروميت در اختيار نداشت.
تيم صنعت نفت آبادان نيز در اين ديدار با هفت بازيکن غايب به ميدان رفت.
هواداران آباداني در پايان اين ديدار با به صدا در آوردن بوق خودروهاي خود در مرکز شهر شادي خود را از پيروزي تيم محبوبشان بروز دادند.
تيم فوتبال صنعت نفت آبادان با اين پيروزي۳۶ امتيازي شد و با قرار گرفتن در رده هفتم جدول رده بندي اميدهاي خود براي کسب سهميه آسيا را افزايش داد.
بازار