مهر/ سرپرست اداره راهداري و حمل و نقل جادهاي نکا با اشاره به ساخت ۱۵ ديواره حفاظتي در سال گذشته در محورهاي پر خطر هزار جريب، گفت:۲۰۰ نقطه در اين محور طي چهار ماه اخير دچار رانش شده است.
مصطفي قدمي، سرپرست اداره راهداري و حمل و نقل جادهاي نکا با اشاره به اهميت مرمت و ترميم نقاط آسيب ديده محورهزار جريب اظهار کرد: پس از سيل اسفند ماه سال گذشته شاهد رانش بيش از ۲۰۰ نقطه در محور هزار جريب نکا بوديم که به مراتب اين بلاياي طبيعي ۶۰ ميليارد تومان خسارت به محورهاي ارتباطي اين منطقه وارد کرد.
وي افزود: براي برون رفت از مشکلات رانشي در مناطق آسيب ديده پس از بررسيهاي صورت گرفته ريزش برداري، تسطيح و بهسازي اين محورها با هدف ترميم و مرمت محورهاي هزار جريب اجرايي شد.
سرپرست اداره راهداري و حمل و نقل جادهاي نکا گفت: از محل اعتبارات مربوطه سه ميليارد و ۹۰۰ ميليون ريال براي بهسازي و مرمت هزار جريب در نظر گرفته شد که خوشبختانه با تخصيص اعتبارات ميزان اعتبارات حوزه راهداري به ۵ ميليارد و ۲۰۰ ميليون تومان افزايش يافت.
قدمي اضافه کرد: ۱۵ ديواره حفاظتي و زهکشي کانالها سال گذشته ساخته شد همچنين ديوارههاي حفاظتي و زهکشي عبور روستاي سارم در محور استخر پشت و ديواره حفاظتي جاده استخرپشت -شيت از جمله پروژههاي عمراني در دست اقدام راهداري اين شهرستان ميباشد که با قوت در حال اجرا است.
اين مسئول با اشاره به طرح ابرار ادامه داد: تکميل و بهسازي و آسفالت محور محسن آباد، واودين، ازرگ و سورک از محل طرح ابراربوده است که با اعتبار ۹۰۰ ميليون تومان جهت تعيين پيمانکار به مناقصه گذاشته شد.
وي خدمات رساني به روستاييان هزار جريب را در محور راههاي ارتباطي را از جمله اولويتهاي اين ارگان برشمرد و همچنين بيان کرد: با توجه به حادثه خيز بودن و رانشي بودن روستاهاي بالادست نکا درصدد برطرف کردن مشکلات جهت ايمن سازي و نگهداري اين محورها هستيم.
به گفته قدمي طول راههاي شهرستانهاي نکا ۵۸۴ کيلومتر است که از اين مقدار ۴۸۰ کيلومتر آن راه روستايي و از اين مقدار ۲۱۸ کيلومتر آسفالت و ۲۶۲ کيلومتر ديگر فاقد آسفالت است.
سرپرست اداره راهداري و حمل و نقل جادهاي نکا ضمن تاکيد به مشارکت دهياريها تصريح کرد: براي برون رفت از مشکلات روستاها از ظرفيت دهياريها و مشارکت مردم روستايي استفاده خواهيم کرد.
قدمي متذکر شد: جهت ترويج فرهنگ ترافيک و کاهش تصادفات جادهاي با همکاري پليس راهور جلسات آموزشي در روستاها برگزار خواهد شد.
اين مسئول با اشاره به ايمن سازي جاده نکا-نيروگاه خاطرنشان کرد: از ۲۵ کيلومتر راه آسفالته مسير نکا-نيروگاه تعريض اين مسير با قوت انجام گرفت و همچنين عمليات ايمن سازي اين مسير نيز در دستور کار قرار خواهد گرفت.
بازار