آخرين خبر/ فرمانده انتظامي استان البرز از کشف 458 کيلوگرم ترياک در عمليات مشترک پليس مبارزه با مواد مخدر استان هاي البرز و کرمان و دستگيري 2 نفر در اين رابطه خبر داد.
سردار عباسعلي محمديان فرمانده انتظامي استان البرز گفت: در پي اقدامات اطلاعاتي پليس مبارزه با مواد مخدر استان البرز متمرکز بر روي عناصر حمل و نقل مواد مخدر مشخص شد، فردي در امر خريد و فروش مواد مخدر فعاليت دارد و به تازگي مقدار قابل توجهي ترياک از قاچاقچيان خريداري کرده و به وسيله يک خودرو نيسان وانت در پوشش انتقال کاه و علوفه در حال انتقال آن به استان هاي مرکزي کشور است.
سردار محمديان اظهار داشت: بلافاصله براي جلوگيري از پخش شدن مواد مخدر در استان هاي مسير، موضوع به پليس مبارزه با مواد مخدر استان کرمان اطلاع داده شد و اکيپي از ماموران با پشتيباني و هدايت اطلاعاتي پليس مبارزه با مواد مخدر استان البرز به محورهاي مواصلاتي منتهي به کرمان اعزام شده و به صورت نامحسوس اقدام به رصد و پايش خودروهاي عبوري کردند که در نهايت خودرو نيسان وانت به همراه يک دستگاه خودرو پژو پارس که به عنوان اسکورت، خودرو مواد مخدر را همراهي مي کرد در محور ورودي شهرستان "کهنوج" مورد شناسايي قرار گرفت.
وي تصريح کرد: در ادامه با تعقيب و مراقبت خودرو حامل مواد مخدر، متهمان متوجه حضور ماموران شده و با سرعت زياد اقدام به فرار کردند که در نهايت ماموران با رعايت قانون به کارگيري سلاح 20 گلوله به سمت خودروهاي متهمان شليک کرده و هر 2 آن ها را متوقف کردند.
اين مقام انتظامي با اشاره به دستگيري 2 نفر در اين عمليات پليسي، افزود: در بازرسي از خودرو نيسان وانت متهمان 458 کيلوگرم ترياک کشف شد که به همراه متهمان تحويل مراجع قضائي شد.
فرمانده انتظامي استان البرز در پايان خاطرنشان کرد: مبارزه با مواد مخدر و جلوگيري از فعاليت سوداگران مرگ يکي از اولويت هاي اصلي پليس است.
بازار