فارس/ رئيس پليس راهور استان البرز گفت: ضرورتي ندارد تا مردم ابتداي صبح در مراکز تعويض پلاک تجمع کنند و اتفاقا بعد از گذشت ساعات ابتدائي صبح تجمع در محل بسيار کم ميشود.
غلامعلي شرق رئيس پليس راهور استان البرز گفت: بالغ بر 600 مورد تعويض پلاک هر روز در مراکز ما انجام ميشود و اگر مديريتي درستي در رابطه با تجمع در اين مراکز انجام نشود زنجيره انتقال کرونا قطع نخواهد شد.
وي با بيان اينکه ما براي کاهش تجمع مراجعه کنندگان از ساعت 4 صبح دربهاي محل را براي خودروها باز ميکنيم و تمام خدمات تا 5 عصر ادامه دارد و ضرورتي ندارد تا مردم ابتداي صبح در محل تجمع کنند و اتفاقا بعد از گذشت ساعات ابتدائي صبح تجمع در محل بسيار کم ميشود.
رئيس پليس راهور استان البرز اظهار داشت:تجمع معمولا در ابتداي صبح انجام مي شود و اين ازدحام براي مديريت شيوع کرونا مناسب نيست و خواهش ميکنيم مردم قدري رعايت کنند و اين حجم از مراجعه در ساعات متناسبي از فعاليت مرکز توزيع شود.
شرق با بيان اينکه اگر مردم در ساعات متعددي از فعاليت مرکز تعويض پلاک مراجعه کنند هم مدت زمان معطلي کمتر ميشود و هم مراقبت هاي مربوط به فاصله گذاري اجتماعي بهتر انجام خواهد شد.
بازار