ايرنا/ سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استاندار سمنان گفت: نرخ تورم با عملکرد تيم اقتصادي دولت تدبير و اميد از پايان تابستان ۹۷ تا ابتداي تابستان امسال در اين استان همواره از ميانگين تورم کشوري پايينتر بود.
حبيبالله خجسته پور، سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استاندار سمنان اظهار کرد: يکي از پيش شرطهاي محقق شدن شعار سال يعني جهش توليد، کنترل تورم و سطح عمومي قيمتها است و برداشتن گامهاي محکم و جدي براي مهار اين مساله ضرورت دارد.
وي با اشاره به فرهنگ بالاي مردم استان سمنان در داد و ستدها، تصريح کرد: هماهنگي بين بخشي و تعامل مطلوب دستگاههاي موثر در امر تعادل بخشي به بازار استان از جمله عوامل موثر در کمتربودن نرخ تورم اين استان از ميانگين کشوري است.
سرپرست معاونت امور هماهنگي اقتصادي استاندار سمنان ادامه داد: جلسات ستاد تنظيم بازار استان به طور مرتب و مستمر به منظور کنترل و جلوگيري از افزايش غيرقانوني قيمتها برگزار شده است.
خجسته پور تصريح کرد: انجام گشتهاي مشترک با حضور نمايندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، تعزيرات و ديگر دستگاههاي متولي براي کنترل قيمتها از ديگر عوامل تاثيرگذار در اين مساله است که به طور ويژه در دستور کار متوليان امر است.
وي با بيان اينکه تحريمهاي ظالمانه بر دولت و ملت ايران تحميل شده است، خاطرنشان کرد: در اين ميان نظارت دقيق بر اصناف مختلف، بيشک راهکاري موثر در کنترل و مهار تورم است.
مهار تورم با سوق سرمايههاي راکد
سرپرست معاونت امور هماهنگي اقتصادي استاندار سمنان با اشاره به تاثير کاهش عرضه و افزايش تقاضا بر تورم کشور، اضافه کرد: سوق پساندازها و سرمايههاي راکد به بخش توليد يکي از تاثيرگذارترين راهکارهاي مهار نرخ تورم است.
خجستهپور تاکيد کرد که نرخ تورم متناسب با ميزان رشد نقدينگي است و با سرريز نقدينگي به سمت بنگاههاي توليدي ميتوان از اين مقوله جلوگيري کرد.
وي با اشاره به بخش عظيمي از سرمايههاي راکد موجود در کشور، يادآور شد: اين سرمايه و نقدينگي را ميتوان با فرهنگسازي و برنامهريزي اصولي براي توسعه و شکوفايي اقتصادي کشور به کار گرفت.
بازار