فارس/ دبير هيات فوتبال کهگيلويه و بويراحمد به دلايلي استعفا داد.
طبق شنيدهها عبدالحسين آشتيانيمقدم دبير هيات فوتبال استان کهگيلويه و بويراحمد به دلايلي استعفا داده که شنيدن اين دلايل قابل تامل است.
در متني که ارائه شده، آمده است: بدينوسيله به عرض و اطلاع ميرساند از آنجايي که طي يک و نيم سال گذشته با تصدي جنابعالي(خداداد افشاريان) تحت عنوان رئيس هيات فوتبال استان به دليل استفاده از افراد و شخصيتهاي اجتماعي و ورزشي فوتبال جهت کادر هيات استان و شهرستانها، موفق به پيشبرد نسبي اهداف از پيش تعيين شده خود شده ايد اما مشکلاتي هم بوده که اين هيات يا قادر به حل آن نبوده يا خواهان حل اين مشکلات نبودهايم.
در ادامه متن استعفاي دبير هيات فوتبال استان آمده است: لذا با توجه به اينکه در پاره اي موارد اظهار نظر اينجانب به عنوان دبير هيات استان چاره ساز مشکلات به دليل استقامت جنابعالي در حل موضوعات نبوده است تا جايي که افراد مستعد زيادي را در عرصه فوتبال از دست داده ايم و قطعا در آينده نيز از دست خواهيم داد، بنابراين اعتقاد دارم حضور اينجانب در هيات استان مشکلي از مشکلات به وجود آمده را حل نخواهد کرد.
آشتياني مقدم در ادامه آورده است: صادقانه بگويم، به دليل اينکه باشگاهداران، داوران و اهالي فوتبال نسبت به اينجانب محبت داشته و دارند لذا حضور اينجانب در هيات استان مانع اعتراض به حق آنها شده و حق خود را طلب نميکنند.
بنابراين اعلام مي کنم از امروز مورخ چهاردهم تيرماه 99 هيچ گونه مسئوليتي در هيات استان نخواهم داشت.
بازار