ايرنا/ مديرعامل سازمان آتشنشاني و خدمات ايمني شهرداري اروميه با اشاره به آتشسوزي گسترده در يک کارخانه توليد لوازم آرايشي و بهداشتي در حومه اين شهر گفت: اين آتشسوزي پس از پنج ساعت تلاش ماموران، مهار شد.
ابراهيم شاد قوشچي، مديرعامل سازمان آتشنشاني و خدمات ايمني شهرداري اروميه روز يکشنبه افزود: نيمه شب گذشته در پي تماس تلفني کارگران يک کارخانه مبني بر بروز انفجار و به دنبال آن آتش سوزي، نيروهاي عملياتي چهار ايستگاه به همراه تانکر آب به پنج کيلومتري جاده مهاباد، روستاي چوبتراش اعزام شدند.
وي اضافه کرد: به محض رسيدن به محل حادثه مشاهده شد که شعلههاي آتش و دود از پنجره ها به آسمان زبانه مي کشد و مشخص شد که محل حادثه يک کارخانه توليد لوازم آرايش و بهداشتي به وسعت تقريبي يکهزار مترمربع است.
رئيس سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري اروميه گفت: در مشاهدات و بررسي هاي اوليه مشخص شد که قسمت انبار مواد اوليه آتش گرفته و شعله هاي آتش در حال سرايت به مابقي اجناس است.
شاد قوشچي ادامه داد: آتش نشانان بلافاصله پس از ايمن سازي محيط، قطع جريان برق و گاز کارخانه و با استفاده از تجهيزات انفرادي و دستگاه تنفسي با کشيدن چند رشته لوله آبدهي به کانون آتش نفوذ کردند.
وي اضافه کرد: در اطفاي حريق اين واحد توليدي که به دليل حجم بالاي مواد اوليه، پنج ساعت به طول انجاميد، نيروهاي عملياتي توانستند شعله هاي آتش را خاموش و پس از برش قسمتي از سقف با استفاده از تجهيزات مخصوص برش، عمليات لکه گيري و تخليه دود را آغاز کنند.
وي بيان کرد: اين حادثه هيچگونه مصدومي نداشت و آتش نشانان پس از ايمن سازي محل حادثه و استقرار دو دستگاه خودرو آماده جهت جلوگيري از برگشت آتش و انجام عمليات در صورت نياز، محل را به مالک تحويل دادند.
مديرعامل آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري اروميه گفت: خسارتهاي وارده به اين محل در حال بررسي است.
جاده مهاباد، يکي از مناطق صنعتي اروميه به شمار مي رود و دهها کارخانه در آن فعال است.
روز جمعه (۲ روز گذشت) نيز کارخانه توليد درب در سلماس طعمه حريق شده بود که خسارات زيادي به جا گذاشت.
بازار