ايلنا/ گروهي از کارگران شهرداري شهر دزفول، صبح امروز در اعتراض به چند ماه از معوقات مزدي خود دست از کار کشيده و در محدوده ساختمان شهرداري تجمع کردند.
يکي از منابع خبري در شهرداري دزفول گفت: کارگراني که در واحد فضاي سبز شهرداري دزفول بهصورت قراردادي مشغول کارند، صبح امروز (۱۶ تير ماه) در اعتراض به معوقات مزدي خود در محدوده داخلي ساختمان شهرداري تجمع کردند.
اين تعداد از کارگران شهرداري دزفول که در دو ماه گذشته دستمزد و حق بيمه آنها پرداخت نشده است، ميگويند: چندين سال است مطالبات مزدي و بيمهاي معوقه داريم. در حال حاضر نيز دستمزد ارديبهشت و خرداد ماه پرداخت نشده و حق بيمهها نيز چند ماه به تامين اجتماعي پرداخت نشده است. اين موضوع باعث شده تا تامين اجتماعي از تمديد و تعويض دفترچههاي درماني کارگران خودداري کند.
اين کارگران ميگويند که حداقل حقوق دريافتي کفاف زندگي خانوادگيشان را نميدهد و با اين وجود بسياري از مزاياي مزدي کارگران فضاي سبز همانند اضافهکاريها و تعطيلکاريها پرداخت نميشود.
کارگران شهرداري دزفول با بيان اينکه با وضعيت موجود، نگران ابتلاء به ويروس کرونا هستيم، تصريح ميکنند: مديريت شهري دزفول هنوز تمهيدات قابل قبولي براي پيشگيري کارگران از ابتلا به کرونا انجام نداده و لوازم بهداشتي همانند ماسک و دستکش در اختيار کارگران قرار نميدهد.
آنها مدعي هستند که ۱۵ نفر از همکارانشان مبتلا به کرونا شدهاند.
طبق اظهارات اين کارگران؛ تاخير در پرداخت مطالبات مزدي درحالي ادامه دارد که از سوي مسئولان شهرداري و شوراي شهر گفته ميشود شهرداري به دليل رکود در بازار مسکن همانند اغلب شهرهاي کشور با چالش جدي روبهرو شده و منابع مالي خود را از دست داده است. با اين وجود به دنبال هيچ برنامهاي براي افزايش منابع درآمدي شهرداري نيستند.
بازار