مهر/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان از بستري بودن ۴۴۰ بيمار مبتلا به ويروس کرونا در بيمارستان هاي اين استان تا ظهر امروز دوشنبه خبر داد.
فرزين رضاعي، رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان اظهار کرد: روند رو به رشد شمار افراد مبتلا به ويروس کرونا در استان کردستان همچنان ادامه دارد.
وي با اشاره به آخرين آمار بيماران شناسايي شده در استان کردستان، افزود: ۹۹ بيمار جديد مبتلا به کروناويروس در ۲۴ ساعت گذشته در استان کردستان شناسايي شدهاند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان با اشاره به وضعيت بيماران کرونايي بستري شده در بيمارستانهاي استان، بيان کرد: در حال حاضر ۴۴۰ بيمار مبتلا به کرونا در بيمارستانهاي استان بستري و تحت مداوا هستند.
رضاعي با اشاره به آمار بستري شدگان در کردستان به تفکيک بيمارستانهاي استان کردستان، افزود: در بيمارستان توحيد سنندج ۱۹۰ نفر، بعثت سنندج ۱۶ نفر، کوثر سنندج ۶۷ نفر، امام خميني سقز ۳۲ نفر، بوعلي مريوان ۱۲ نفر، فجر مريوان ۴۰ نفر، شهيد بهشتي قروه ۲۰ نفر، امام حسين بيجار ۱۶ نفر، در بيمارستان سيناي کامياران ۱۵ نفر، بيمارستان امام خميني(ره) در ديواندره ۱۲ نفر، بيمارستان شهدا در دهگلان ۷ نفر و در بيمارستان رازي بانه ۱۳ نفر بستري هستند.
وي با اشاره به وضعيت بيماران بستري شده در بخش ويژه در بيمارستانهاي استان کردستان اشاره کرد و افزود: هم اکنون ۸۵ بيمار مبتلا به کرونا در کردستان در بخش ويژه(آي سي يو) بستري هستند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي کردستان آمار فوت شدگان بر اثر بيماري کرونا در کردستان از ابتدا تا کنون را ۳۲۵ نفر عنوان کرد و گفت: از اين تعداد ۶۹ نفر در سقز، ۱۰۷ نفر در سنندج، ۲۵ نفر در قروه، ۲۹ نفر در بانه، در مريوان ۱۶ نفر، ۲۳ نفر در بيجار، ۳۰ نفر در کامياران، ۱۸ نفر در ديواندره و ۸ نفر در دهگلان جان باختند که همه موارد به صورت بهداشتي و با رعايت دستورالعملهاي مرتبط دفن شدهاند.
رضاعي خطاب به شهروندان اين استان، اظهار کرد: همچنان روند فاصلهگذاري اجتماعي، استفاده از ماسک، شست و شوي مرتب دستها با آب و صابون، اجراي اصول بهداشتي و قرنطينگي را تا قطع زنجيره اين ويروس مهلک رعايت کنيد در غير اين صورت افزايش تعداد زياد مبتلايان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهيم بود.
بازار