ايرنا/ رئيس پليس راه استان کرمانشاه از وقوع يک سانحه رانندگي در اسلامآبادغرب خبر داد و گفت: در اين حادثه ۲ نفر جان خود را از دست دادند و يک نفر هم زخمي شد.
سرهنگ محمد حيدري، رئيس پليس راه استان کرمانشاه گفت: اين حادثه حوالي ساعت ۹ صبح امروز و در کيلومتر ۱۵ محور حميل به اسلام آبادغرب رخ داد که يک دستگاه خودروي پژو پارس با گارد ريل کنار جاده برخورد کرد.
وي ادامه داد: در اين حادثه ۲ سرنشين خودرو در دم جان باختند و راننده نيز زخمي و به مراکز درماني منتقل شد.
سرهنگ حيدري تصريح کرد: طبق اعلام همکاران پليس راه، خواب آلودگي راننده اين حادثه مرگ بار را رقم زده است.
رئيس پليس راه استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: عصر روز گذشته نيز در همين محور يک دستگاه وانت پيکان به علت خواب آلود بودن راننده واژگون و جان وي را گرفت.
وي در پايان از رانندگان خواست بيش از ۲ ساعت رانندگي نکنند و زماني که خستگي و خواب آلودگي در خود احساس کردند حتما در مکان مناسب توقف و به استراحت بپردازند.
سال گذشته ۳۵۲ نفر در استان بر اثر حوادث رانندگي برون شهري جان خود را از دست داده اند و چهار هزار و ۵۰۸ نفر نيز زخمي شدند.
بازار