ايسنا/ رئيس مجمع نمايندگان خوزستان با اشاره به ابتلاي پنج نماينده خوزستاني به کرونا، گفت: اين نمايندگان پس از حضور در حوزههاي انتخابيه، مبتلا شدهاند.
سيدکريم حسيني، رئيس مجمع نمايندگان خوزستان با اشاره به ابتلاي تعدادي از نمايندگان خوزستان در مجلس شوراي اسلامي به کرونا، اظهار کرد: در ابتداي آغاز به کار مجلس شوراي اسلامي همه نماينگان مجلس تست کرونا دادند؛ تاکنون تست پنج نماينده خوزستاني مثبت بوده است.
وي در خصوص علت ابتلاي اين نمايندگان خوزستاني، افزود: ميزان شيوع کروناويروس در خوزستان، کثرت کار و سرکشي به حوزههاي انتخابيه در اين زمينه تاثيرگذار است؛ نميشود کار نمايندگي مجلس و مردم را تعطيل کرد. در اين مدت به طور مستمر در حوزههاي انتخابيه حضور داشتيم و اين نمايندگان پس از حضور در حوزههاي انتخابيه، مبتلا شدهاند.
نماينده اهواز با بيان اينکه هيچکدام از نمايندگان مجلس در مراسم شلوغ شرکت نميکنند، گفت: در زمان حضور در مجلس تلاش ميکنيم پروتکلهاي بهداشتي را رعايت کنيم اما آمار مبتلايان کرونا در خوزستان بالا است و هيچ استاني مانند خوزستان اين تعداد مبتلا را ندارد و ابتلاي نمايندگان مربوط به حضور در مجلس نبوده و مربوط به حضور در مناطق استان ما بوده است.
حدود نيمي از نمايندگان مبتلا به کرونا، نمايندگان خوزستاني هستند.
طبق اعلام رسمي تاکنون ۱۰ تن از نمايندگان به اين بيماري مبتلا شده اند که اسامي آنان به شرح زير است:
۱. محمدمهدي زاهدي نماينده کرمان
۲. وحيد جلال زاده نماينده اروميه
۳. عيسي جعفري نماينده بهار و کبودر آهنگ
۴. منصور آرامي نماينده بندر عباس
۵. محمد طلا مظلومي نماينده بهبهان
۶. سيدمحمد موحد نماينده کهگيلويه
۷. حسينعلي حاجي دليگاني نماينده شاهين شهر
۸. عليرضا ورناصري نماينده مسجد سليمان
۹. حبيب آقاجري نماينده بندر ماهشهر
۱۰.سهراب گيلاني نماينده شوشتر و گتوند
خبر ابتلاي مجيد ناصرينژاد نماينده شادگان نيز پيش از اين منتشر شده است.
بازار