ايسنا/ معاون نظارت و بازرسي سازمان صمت گيلان گفت: با انجام پايش نهادههاي دامي، نظارت بر عملکرد واحدهاي توزيع کننده نهاده براي کاهش قيمت مرغ و گوشت در استان گيلان تلاش ميشود.
محمد درويشکردار، معاون نظارت و بازرسي سازمان صمت گيلان از تشکيل پرونده تخلف گرانفروشي براي ۲۰ شرکت در زمينه تامين انواع نهادههاي دامي در گيلان خبر داد و گفت: بر اساس بررسي به عمل آمده و گشتهاي مشترک بازرسي با کارشناسان سازمان جهاد کشاورزي مغايرت زيادي در خصوص عرضه و قيمت فروش انواع نهادهها و خوراک دام از سوي شرکتهاي واردکننده کشف شد.
وي افزود: در طرح پايش نهادههاي دامي، نظارت بر عملکرد واحدهاي توزيع کننده نهاده در دستور کار جدي قرار دارد.
درويشکردار ادامه داد: به صورت مستمر براي مهار گرانفروشي و جلوگيري از اخلال در بازار و نهايتا کاهش قيمت مرغ و گوشت در گيلان تلاش ميشود.
معاون نظارت و بازرسي سازمان صمت گيلان خاطرنشان کرد: با متخلفين عرضه عمده نهادههاي دامي مماشات نخواهد شد و با دستگاه قضايي نيز هماهنگي لازم انجام شده است.
وي تصريح کرد: ارزش ريالي تخلفات ارزيابي شده براي ۲۰ پرونده اين شرکت بيش از ۷ ميليارد و ۲۰۶ ميليون ريال بود که به اداره کل تعزيرات با مستندات لازم به منظور اعمال قانون ارسال شده است.
درويش کردار خواستار همکاري مرغداران و تشکلهاي مربوطه براي پيگيري و برخورد با تخلفات موجود از طريق ارايه مستندات و اطلاعات صحيح شد.
بازار