صدا و سيما/ حريق کارگاه بازيافت زباله در روستاي گچي شيرازحادثه ساز شد .
حريق کارگاه بازيافت زباله در روستاي گچي حادثه ساز شد و آتش نشانان ايستگاه ۱۸ را به محل حادثه کشاند.
اين حادثه امروز بهدنبال تماس تلفني يکي از کارگران مبني بر آتشسوزي در يک باب کارگاه و شعلهور شدن آتش، ايستگاه ۱۸ سازمان آتش نشاني به محل حادثه در روستاي گچي اعزام شد.
با توجه به بررسيهاي انجام شده توسط تيم اطفا حريق، از اين کارگاه بهعنوان کارگاه بازيافت زباله استفاده ميشد و نقص فني دستگاههاي بازيافت و نشتي سيلندرهاي ۱۱ کيلويي، منجر به حريق و شعله وري ۳ سيلندر موجود در محل حادثه شده بود.
با تلاش و سرعت عمل تيم عملياتي حريق قبل از سرايت به اطراف و ايجاد حادثهاي جبران ناپذير اطفا شده و کپسولهاي گاز مايع از محل آتشسوزي خارج و ايمنسازي شدند.
اين آتشسوزي خوشبختانه مصدومي به دنبال نداشت و تنها سبب تخريب بخشي از تجهيزات داخل کارگاه شد.
کارشناسان سازمان آتش نشاني شيراز با اشاره به خطرات دپوي کپسولهاي گاز مايع در توصيهاي ايمني به شهروندان افزودند: از مردم عزيز تقاضا داريم از دپوي کپسولهاي گاز در منازل و مغازهها و کارگاههاي توليدي اجتناب کنند، چون خطرات ناشي از آتشسوزي و انفجار آنها بسيار خطرناک و جبرانناپذير است.
بازار