نماد آخرین خبر

حوادث رانندگی در استان مرکزی 2 نفر را به کام مرگ برد

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
حوادث رانندگی در استان مرکزی 2 نفر را به کام مرگ برد

صدا و سيما/ حوادث رانندگي در استان مرکزي ۲ کشته و يک مجروح برجاي گذاشت.

  سرهنگ کهريزي، رييس پليس راه استان مرکزي گفت: در سانحه اول رانندگي که ساعت 4 و 50 دقيقه روز گذشته بر اثر برخورد يک دستگاه کاميون ايسوزو با تريلي ولوو در کيلومتر 18 محور ساوه- تهران رخ داد، سرنشين کاميون ايسوز بر اثر شدت جراحات وارده در صحنه تصادف، فوت و راننده آن نيز مجروح و از سوي نيروهاي امدادي به بيمارستان منتقل شد.

سرهنگ کهريزي افزود: در سانحه‌اي ديگر که در حدود ساعت 17 و 48 دقيقه همين روز بر اثر برخورد يک دستگاه خودروي سواري پرايد با يک دستگاه موتورسيکلت در کيلومتر 9 محور اراک-قم به وقوع پيوست، راکب موتورسيکلت مجروح و ازسوي نيروهاي امدادي به بيمارستان منتقل که بر اثر شدت جراحات وارده در بيمارستان فوت کرد.

او  گفت: عدم توجه به جلو، علت وقوع اين حوادث از سوي کارشناسان تصادفات پليس راه گزارش شده است.


همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان مرکزي را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد : آخرين خبر استان مرکزي در تلگرام : http://t.me/joinchat/AAAAAEIBAERz9lL-KoaHAg آخرين خبر استان مرکزي در اينستاگرام : https://instagram.com/markazi_today