نماد آخرین خبر

دو‌خطه کردن راه‌آهن زنجان-قزوین تا پایان سال

منبع
فارس
بروزرسانی
دو‌خطه کردن راه‌آهن زنجان-قزوین تا پایان سال

فارس/ نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس شوراي اسلامي از احداث کارخانه فن‌آوري در زنجان با همکاري معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور خبر داد.

  مصطفي طاهري، نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس شوراي اسلامي اظهار کرد: احداث کارخانه فن‌آوري در زنجان در دستور کار قرار دارد.

نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ديدار با معاون علمي و فناوري رئيس جمهور براي همکاري در راستاي احداث کارخانه فن‌آوري در زنجان بيان کرد: مقرر شد ۵۰ درصد تعهد احداث اين کارخانه توسط استان انجام شود و نيمه ديگر توسط اين معاونت انجام شود.

وي با اشاره به اينکه استان زنجان بايد فضا و سوله‌ اين کارخانه را در اختيار قرار دهد، تصريح کرد: تجهيز و آماده‌سازي اين فضا براي فعاليت بر عهده معاون علمي و فناوري رئيس جمهور است.

وي گفت: اين فضا براي استقرار شرکت‌هاي دانش‌بنيان و داراي فناوري در نظر گرفته خواهد شد.

طاهري در پاسخ به سؤالي درباره سرنوشت تبديل زنجان به قطب آي تي عنوان کرد: در جريان جزئيات اين طرح قرار دارم و معتقد هستيم براي اين مهم بايد زيرساخت‌هاي لازم آماده شود.

نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس شوراي اسلامي تکميل پروژه دو‌خطه کردن راه‌‌آهن زنجان - قزوين را يکي از پروژه‌هاي اولويت‌دار در زنجان اعلام کرد و افزود: تلاش مي‌شود اين پروژه تا پايان سال به بهره‌برداري برسد.

وي با بيان اينکه استاندار زنجان به صورت جدي پيگير اين پروژه است، ادامه داد: اين پروژه هم‌اکنون بيش از ۶۵ تا ۷۰ درصد پيشرفت دارد.



همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان زنجان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد : آخرين خبر زنجان در تلگرام : https://t.me/joinchat/AAAAAEKRJMt23Y-gW3YJTQ آخرين خبر زنجان در اينستاگرام : https://instagram.com/zanjan_today