نماد آخرین خبر

مراقب آگهی‌های جعلی فروش اجناس و لوازم خانگی از بندر گناوه باشید

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
مراقب آگهی‌های جعلی فروش اجناس و لوازم خانگی از بندر گناوه باشید

صدا و سيما/ رئيس پليس فتا استان بوشهر نسبت‌به کلاهبرداري با ترفند درج آگهي‌هاي اينترنتي جعلي فروش لوازم خانگي و اجناس با مشخصات بندر گناوه هشدار داد.

مهدي قاسمي، رئيس پليس فتا استان بوشهر بيان کرد: با شيوع ويروس کرونا مسافرت‌ها از نقاط مختلف کشور به بنادر استان بوشهر به قصد خريد کاهش يافته و مردم سعي مي‌کنند نيازمندي‌هاي خود را از طريق اينترنتي خريد و تهيه کنند.
وي افزود: متاسفانه به تازگي مشاهده شده که مجرمان سايبري از اين وضعيت سواستفاده کرده و با درج آگهي‌هاي دروغين فروش اجناس و لوازم خانگي با عنوان نام و يا آدرسي غير واقعي از بندرگناوه در شبکه‌هاي اجتماعي، از کاربران فضاي مجازي کلاهبرداري مي‌کنند.
رئيس پليس فتا استان بوشهر افزود: با توجه به اينکه اين موضوع ضمن ايجاد ضرر و زيان مالي به خريداران، باعث زيرسوال رفتن اعتبار کسبه و بازاريان شهرستان گناوه شده است، همکاران ما در پليس فتا استان و شهرستان گناوه به‌صورت شبانه‌روزي در حال رصد فضاي مجازي هستند و به‌محض استخراج موارد مجرمانه، ضمن حذف آن‌ها و مسدودسازي شماره حساب و شماره تماس همراه آنان، تا شناسايي و دستگيري متهمان و معرفي به دستگاه قضا، موضوع را با جديت پيگيري خواهند کرد.
وي با تاکيد بر همکاري مردم براي شناسايي و دستگيري متخلفان، عنوان کرد: به علت گستردگي فضاي مجازي، همکاري مردم و کاربران قانون‌مدار در شناسايي کلاهبرداران سايبري تاثير به‌سزايي دارد و درخواست مي‌کنيم تا در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در فضاي مجازي، به سايت پليس فتا به آدرس اينترنتي  cyberpolice.ir مراجعه کرده و با همکاران ما که به‌صورت برخط آماده پاسخگويي هستند، موارد را در ميان بگذارند.
قاسمي ادامه داد: از مالباختگان نيز مي‌خواهيم تا براي سرعت بخشيدن در عمليات شناسايي مجرمان و بازگرداندن حقوق ازدست رفته آن‌ها، به پليس فتاي محل سکونت خود مراجعه و شکايت خود را مطرح کنند تا در اولين فرصت، با هماهنگي مقامات قضايي، اقدامات پليسي و قضايي درباره آن‌ها صورت گيرد.
 وي بيان کرد: براي پيشگيري از شکل‌گيري جرائم و مصون ماندن مردم از ضرر‌هاي احتمالي در اين زمينه، به کاربران فضاي مجازي توصيه مي‌شود تا قبل از هرگونه واريز وجه، از درستي خدمات يا کالاي مورد نظر مطلع شوند و از واريز هرگونه وجهي حتي مبالغ کم به عنوان بيعانه خودداري کنند و پرداخت وجه را به بعد از تحويل کالا موکول کنند.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان بوشهر را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر بوشهر در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEHJKD2HnzcSyWPDmw
آخرين خبر بوشهر در اينستاگرام :
https://ihttps://instagram.com/bushehr_tooday