اعضای هیئت دوچرخه سواری سبزوار استعفا کردند

فارس/ اعضاي هيئت دوچرخه سواري شهرستان سبزوار در پي مصوبه شوراي فرهنگ عمومي در خصوص ممنوعيت دوچرخهسواري بانوان در سبزوار از اين هيئت استعفا کردند.
اعضاي هيئت دوچرخه سواري سبزوار که پيش از اين استعفاي خود را تقديم رئيس اداره ورزش و جوانان کردند، صبح روز گذشته اين استعفا از سوي مجيد نصرالله زاده رئيس اين اداره مورد پذيرش قرار گرفت.
در توضيح متن استعفانامه اي که در کانال اطلاع رساني اين هيئت منتشر شده، آمده است: «با توجه به اتفاقات اخير در بحث دوچرخه سواري بانوان شهرمان و در حمايت از جامعه دوچرخه سواري زنان سبزوار، کليه اعضاي اين هيئت از سمت هاي خود کناره گيري نموده و ضمن قطع همکاري با اداره ورزش، استعفاي خود را تقديم اين اداره نمودند.»
هيئت دوچرخه سواري سبزوار در دو سال گذشته علاوه بر راه اندازي کمپين سه شنبه هاي بدون خودرو و آموزش دوچرخه سواري، مسابقات تايم تريل انفرادي را در سطح استان با موفقيت برگزار کرده بود و نتيجه اقداماتشان در افزايش رغبت مردم به استفاده از دوچرخه در سطح شهر، مشهود بود.
روزبهانه رئيس هيات دوچرخهسواري خراسان رضوي نيز خبر استعفاي اعضاي هيات دوچرخه سواري سبزوار را تاييد کرد و گفت: علت استعفا موضوع ممنوعيت دوچرخهسواري بانوان در سبزوار بوده است.
وي با اظهار بياطلاعي از جزييات بيشتر موضوع، افزود: گزارش کتبي آن روز شنبه به هيات دوچرخهسواري استان ميرسد.