افراد ۳۰تا۳۹ سال، بیشترین مبتلایان به کرونا در خراسان جنوبی

صدا و سيما/ بيشترين آمار مبتلايان به کرونا در خراسان جنوبي، مربوط به افراد ۳۰تا۳۹ سال با ۱۸درصد است.
دهقاني، رئيس دانشگاه علوم پزشکي بيرجند گفت: پس از اين گروه، افراد ۵۰تا۵۹ سال افراد ۳۰ تا ۳۹ سال، بيشترين مبتلايان به کرونا در خراسان جنوبي با ۱۶.۸درصد، بيشترين مبتلايان به کرونا در استان هستند.
دکتر دهقاني افزود: بر اساس آخرين تحليل وضعيت بيماري کرونا در خراسان جنوبي، ۱.۱درصد تعداد مبتلايان به کرونا مربوط به افراد زير ۹سال، ۲.۵درصد افراد ۱۰تا۱۹ سال، ۱۰.۵درصد جوانان ۲۰تا۲۹ سال، ۱۵.۳درصد افراد ۴۰تا۴۹ سال، ۱۳.۷درصد افراد ۶۰تا۶۹ سال، ۱۱.۸درصد افراد ۷۰تا۷۹ سال، و ۱۰.۳درصد تعداد مبتلايان مربوط به افراد ۸۰سال به بالا است.
وي ميانگين سني مبتلايان به کرونا را در خراسان جنوبي ۵۱سال اعلام کرد و گفت: ۵۲.۶درصد از تمام مبتلايان به کرونا در اين استان مربوط به افراد ۵۰سال به بالاست.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي بيرجند همچنين با بيان اينکه در خراسان جنوبي به ازاي هر ۱۰۰هزار نفر ۱۳نفر به دليل کرونا فوت کرده اند گفت: اين آمار در کشور، ۲۰نفر به ازاي هر ۱۰۰هزار نفر است.
دکتر دهقاني افزود: در خراسان جنوبي درصد ابتلاي خانمها و آقايان به کرونا در حال نزديک شدن به تساوي است به طوري که ۴۷.۵درصد مبتلايان به کرونا در استان، خانمها و ۵۲.۵درصد مبتلايان، آقايان هستند.