وضعیت کرونا همچنان قرمز و آمار مراجعان بالاست

ايرنا/ سرپرست دانشگاه علوم پزشکي استان اردبيل اعلام کرد: وضعيت شيوع بيماري کرونا در همه شهرستانهاي اين استان همچنان قرمز و آمار مراجعان به مراکز درماني بالاست.
شهرام حبيبزاده، سرپرست دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني استان اردبيل با اشاره به بازديد عملياتي از بيمارستانهاي امام خمين(ره)، امام رضا (ع)، بوعلي، علوي و فاطمي اردبيل و بررسي وضعيت خدمترساني به بيماران در بخشهاي مختلف گفت: کمبود کارکنان پرستاري در اين مراکز درماني به علت ابتلاي بالا و مرخصي استعلاجي آنها مشهود است ولي خدماترساني ادامه دارد.
وي بيان کرد: يکي از بخشهاي بيمارستان فاطمي و علوي اردبيل تعطيل شده و پرستاران اين بخشها جهت کمک رساني به بخش کروناي بيمارستان امام خميني(ره) اعزام شدند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني استان اردبيل با بيان نيمه فعال بودن بيمارستان بوعلي و تعطيلي بخش داخلي زنان بيمارستان امام(ره) اردبيل افزود: با وجود اين شرايط، هنوز مشکل نيرو براي راهاندازي بخش مراقبتهاي ويژه بيمارستان امام رضا(ع) ادامه دارد.
وي آمار مراجعان و مبتلايان بستري شده در مراکز درماني استان اردبيل طي ۲۴ ساعت گذشته را همچنان بالا عنوان کرد و گفت: در شبانه روز گذشته ۵۱ بيمار جديد در بخشهاي کروناي مراکز درماني استان بستري شدند.
حبيبزاده مجموع تعداد مبتلايان بستري کرونا در استان اردبيل را ۳۷۶ نفر اعلام و اضافه کرد: متاسفانه طي ۲۴ ساعت گذشته سه نفر از اهالي استان به علت ابتلاي به کرونا جان خود را از دست دادند.
وي افزود: براي کنترل مرگ و مير و کاهش نگراني شيوع کرونا، بايد تعداد موارد بروز يا ابتلاي بيماري کم و ورودي بيمارستانها کنترل شود تا تختهاي مراکز درماني استان ظرفيت کافي براي بيماران بدحال و نيازمند بستري در بخش مراقبت هاي ويژه داشته باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني استان اردبيل، رعايت پروتکلهاي بهداشتي، پرهيز از ازدحام غيرضروري، استفاده از ماسک و شستن دستها را از جمله روشهاي موثر مهار شيوع کرونا ذکر کرد.
وي به اهالي استان اردبيل هشدار داد که وضعيت کرونا در اين استان همچنان قرمز است و عبور از فاز دوم اپيدمي کرونا بودن رعايت کامل پروتکلهاي بهداشتي و همکاري مردم ميسر نيست.