تداوم روند افزایش دما در اردبیل

باشگاه خبرنگاران/ مديرکل هواشناسي استان اردبيل از حاکميت جوي پايدار همراه با افزايش دما طي سه روز آينده در استان خبر داد.
سياوش محمدي، مديرکل هواشناسي استان اردبيل گفت: براساس بررسيهاي به عمل آمده از امروز تا اواسط هفته جاري شرايط جوي در سطح استان پايدار بوده و آسمان استان غالباً صاف پيش بيني ميشود.
او از حاکميت هواي خنک در مناطق مرکزي و جنوبي استان در طول شب و ساعات اوليه صبح خبر داد و افزود: طي سه روز آينده دماي هوا روند افزايشي داشته و پديده غالب در بيشتر مناطق استان به ويژه در مناطق شمالي و مرکزي وزش باد در بعد از ظهر و عصرها خواهد بود.
مديرکل هواشناسي استان اردبيل تصريح کرد: از عصر سهشنبه هفته جاري تا آخر هفته با فعاليت سامانه ناپايدار جوي در منطقه، گاهي افزايش ابر و احتمال بارش پراکنده غالباً بهصورت رگبار موقتي دور از انتظار نيست.
محمدي ادامه داد: طي امروز شهرستان بيلهسوار با حداکثر دماي ۳۷ درجه و شهرستان خلخال با حداکثر دماي ۲۵ درجه به ترتيب به عنوان گرمترين و خنکترين مناطق استان پيشبيني ميشود.