نماد آخرین خبر

۳۷.۴ درصد نمونه گیری های کرونا در استان ایلام مثبت است

منبع
مهر
بروزرسانی
۳۷.۴ درصد نمونه گیری های کرونا در استان ایلام مثبت است

مهر/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان ايلام گفت: طبق بررسي هاي انجام شده ۳۷.۴ درصد نمونه گيري هاي کرونا در استان ايلام مثبت است.

محمد کريميان، رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان ايلام اظهار کرد: درصد کشندگي بيماري کرونا در کشور ۵.۶۲ درصد و در استان ۲.۷۵ درصد مبتلايان است.
وي گفت: همچنين درصد ميزان ابتلا در هر هزار نفر جمعيت در کشور ۳.۸۶ درصد و در استان ۱۱.۳۹ درصد است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان ايلام بيان کرد: درصد مثبت شدن نمونه‌هاي گرفته شده از بيماران در کشور ۱۲.۲ درصد و درصد مثبت شدن نمونه‌ها در استان ايلام ۳۷.۴ درصد است.
وي گفت: با توجه به وضعيت قرمز استان و تداوم بيماري کرونا در استان، براي حفاظت، مراقبت و سلامت کارکنان و ادامه مقابله با بيماري کرونا و خدمات‌دهي به بيماران، دانشگاه نيازمند اقلام بهداشتي و حفاظت فردي بيشتري است.
کريميان بيان کرد: از دستگاه‌ها، ارگان‌ها و خيرين و همه عزيزاني که براي مجموعه خدمتگزاران عرصه سلامت دلسوزي مي‌کنند، تقاضامنديم که در عرصه تهيه اقلام بهداشتي و حفاظت فردي ما را ياري کنند.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان ايلام را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر ايلام در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEJoYw5sb596nU7kpg
آخرين خبر ايلام در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/ilamkhabar_today