کودک ۲ ساله قربانی سرعت راننده شد

ايسنا/ رييس پليسراه استان قزوين از واژگوني يک دستگاه خودرو ۲۰۶ و کشته شدن يک تن و مصدوميت چهار نفر در قزوين خبر داد.
سرهنگ فرهاد ذاکريمنش رييس پليسراه استان قزوين اظهارکرد: در پي اعلام مرکز فوريتهاي پليسي ۱۱۰ مبني بر يک مورد واژگوني در آزادراه «زنجان– قزوين» بعد از پمپ بنزين ترنج نرسيده به عوارضي، بلافاصله عوامل انتظامي و پليسراه براي بررسي موضوع در محل حاضر شدند.
وي افزود: در بررسيهاي صورت گرفته مشخص شد يک دستگاه خودرو پژو ۲۰۶ با پنج سرنشين در لاين سوم پس از برخورد با نيوجرسي، واژگون و چهار سرنشين خودرو مصدوم و متأسفانه يک کودک ۲ ساله بهعلت شدت ضربات وارده در دم فوت کرده است.
بنابراعلام مرکز اطلاعرساني فرماندهي انتظامي استان قزوين، ذاکريمنش با اشاره به اينکه مصدومان حادثه توسط عوامل امدادي به مراکز درماني منتقل شدند، تصريح کرد: کارشناسان پليسراه علت حادثه را عدم توانايي راننده در کنترل وسيله نقليه ناشي از تخطي از سرعت مطمئنه اعلام کردند.
رييس پليس راه استان در پايان خاطرنشان کرد: رانندگان عزيز بهمنظور پيشگيري از تصادفات، توجه به قوانين راهنمايي و رانندگي را جدي گرفته و با سرعت مطمئنه و با تمرکز بيشتر بر امر رانندگي، سلامت خود و ديگران را به مخاطره نيندازند.