نماد آخرین خبر

شمار فوتی های کرونا در چهارمحال و بختیاری به ۱۱۰ نفر رسید

منبع
مهر
بروزرسانی
شمار فوتی های کرونا در چهارمحال و بختیاری به ۱۱۰ نفر رسید

مهر/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد با اشاره به فوت سه بيمار کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در اين استان، گفت: شمار فوتي هاي کرونا در چهارمحال و بختياري به ۱۱۰ نفر رسيد.

دکتر مجيد شيراني، رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار جديد بيماري کرونا در استان در بيست و دومين روز مردادماه سال ۹۹ عنوان کرد: طي ۲۴ ساعت گذشته ۱۹۷ بيمار با علائم باليني مشکوک به بيماري کرونا به مراکز بهداشتي و درماني سرپايي استان مراجعه داشته‌اند که از اين تعداد ۳۱ بيمار با علائم مشکوک به اين بيماري در مراکز درماني بستري شده‌اند.
وي گفت: طي ۲۴ ساعت گذشته علاوه بر موارد سرپايي، تست هشت مراجعه کننده بيمارستاني با علائم باليني مشکوک به بيماري کوويد ۱۹ که در مراکز درماني بستري شده بودند مثبت قطعي اعلام شد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد تصريح کرد: هم اکنون ۱۰۴ بيمار مثبت قطعي و مشکوک به بيماري کرونا در مراکز درماني استان تحت مراقبت و درمان هستند که از اين تعداد ۸۰ نفر مثبت قطعي و مابقي در انتظار پاسخ نتايج آزمايشات هستند.
وي بيان کرد: متأسفانه طي ۲۴ ساعت گذشته، سه مورد جديد فوتي ناشي از ابتلاء به بيماري نوپديد کوويد ۱۹ در استان گزارش شده است و مجموع فوتي‌هاي ناشي از ابتلاء به اين بيماري در چهارمحال و بختياري ۱۱۰ نفر رسيد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد بيان کرد: هم اکنون ۲۴ بيمار با شرايط بحراني و حال عمومي نسبتاً بد در بخش‌هاي مراقبت ويژه مراکز درماني استان تحت مراقبت و درمان هستند.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان چهارمحال و بختياري را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر چهارمحال و بختياري در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEPpS8kVmT0jtIi9HQ
آخرين خبر چهارمحال و بختياري در اينستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday