کمک 3 میلیاردی مردم مرکزی به بازسازی عتبات عالیات

صدا و سيما/ مردم استان مرکزي از ابتداي سال تاکنون، سه ميليارد تومان به بازسازي عتبات عاليات کمک کردند.
صفريان، جانشين ستاد بازسازي عتبات عاليات استان مرکزي در آيين تجليل از خيرين فرش باف اين ستاد در اراک از کمک سه ميليارد توماني خيرين و مردم استان به بازسازي عتبات عاليات در سال جاري خبر داد و گفت: از اين ميزان 800 ميليون تومان آن به صورت نقدي و بقيه بصورت غيرنقدي (با در نظرگرفتن پروژه هاي در دست اقدام و نيز کمکهاي مومنانه به نيازمندان ) بوده است.
صفريان در ادامه به مشارکت مردم استان مرکزي در ساخت پروژه ها اشاره کرد و افزود: مردم متدين و مومن استان در اين زمينه پيشتاز بودند به طوريکه استان مرکزي در 150 طرح بازسازي عتبات عاليات مشارکت فعال داشته است.
او مشارکت در ساخت ستونهاي صحن مطهر حضرت زهرا(س) در جوار بارگاه اميرالمومنين در نجف اشرف، ساخت ضريح مطهر مسلم ابن عقيل، ساخت باب الراس حضرت ابوالفضل عباس(ع) و ضريح ابراهيم مجاب، ساخت سازه چوبي ضريح حبيب ابن مظاهر از جمله پروژ هايي است که ستاد بازسازي عتبات عاليات استان در ساخت آن مشارکت داشته است.
جانشين ستاد بازسازي عتبات عاليات استان در ادامه به ساخت صحن عقيله بنيهاشم(ع) در کربلاي معلي اشاره کرد و گفت: اين ستاد اين مسووليت را بر عهده گرفته و با طرحي باعنوان هر شهروند يک کيسه سيمان، شهروندان ميتوانند کمکهاي خود را به اين ستاد تقديم کنند.
صفريان با توجه به اينکه در آستانه ماه محرم و صفر قرارداريم ضمن برگزاري مراسم عزاري حضرت اباعبدالله الحسين با رعايت شيوه نامه هاي بهداشتي، از مردم خواست تا در اين ايام نيز بخش اعظم کمکها و نذورات خود را در راستاي موضوعات مختلف فرهنگي، اجتماعي، بهداشت و درمان به بازسازي عتبات عاليات سوق دهند.
در اين مراسم از هشت خير فرشباف استان مرکزي که 20 تخته فرش به ارزش 600 ميليون ريال به عتبات عاليات هديه کرده بودند قدرداني شد.