نماد آخرین خبر

نصب بنر ترحیم در ایذه ممنوع شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
نصب بنر ترحیم در ایذه ممنوع شد

ايرنا/ شهردار ايذه گفت: از امروز نصب بنر درگذشتگان و آگهي ترحيم در سطح شهر ممنوع و بنرهاي نصب شده توسط واحد اجراييات جمع‌آوري خواهد شد.

غلامحسين اسدي، شهردار ايذه اظهار داشت: متاسفانه در ساليان اخير علاوه بر ماشين‌هاي بلندگودار، نصب بنر و بيلبورد عکس درگذشتگان نيز به يکي از عادات مذموم در سطح شهر ايذه تبديل شده‌است.
وي با اشاره به نقش اين بيلبوردها در شيوع افسردگي در بين مردم اضافه کرد: در اين برهه که مردم از مشکلات مختلف رنج مي‌برند، ديگر مشاهده عکس درگذشتگان در ابعاد چند متري آن‌هم به تعداد زياد چيزي جز افزايش غم مردم در پي نخواهد داشت.
شهردار ايذه افزود: از همشهريان تقاضا داريم که در اين راه با ما همکاري کنند زيرا محيط عمومي متعلق به اشخاص نيست که تصاوير افراد را در معرض ديد عموم قرار مدهيم، شهروندان در فضاي عمومي که متعلق به همه است اين تصاوير را مي‌بينند و غمگين و آزرده مي‌شوند و اين خود مشکل‌آفرين است.
اسدي افزود: در وهله اول از شهروندان گرامي درخواست مي‌کنيم از نصب بنر درگذشتگان و آگهي ترحيم در سطح شهر خودداري کنند اما از امروز واحد اجراييات شهرداري به صورت شبانه روزي گشت زني و بنرهاي نصب شده را جمع‌آوري خواهد کرد.
وي از فضاي مجازي به عنوان جايگزيني براي اين رسم غلط ياد کرد و اظهار داشت: مردم مي‌توانند از بستر شبکه‌هاي اجتماعي براي اعلام اينگونه موارد استفاده کنند تا ضمن رعايت حقوق ساير همشهريان در زيبا سازي شهر نيز سهيم باشند.


همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خوزستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خوزستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEK8vo4vXBkjfYhOqg
آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today