نماد آخرین خبر

عامل برداشت غیرمجاز، خواهر شاکی از آب درآمد!

منبع
پليس فتا
بروزرسانی
عامل برداشت غیرمجاز، خواهر شاکی از آب درآمد!

پليس فتا/ رئيس پليس فتا خوزستان از شناسايي و دستگيري عامل برداشت غيرمجاز از حساب خبر داد و با اشاره به اينکه عامل برداشت غيرمجاز خواهر شاکي بود، گفت: شهروندان در حفظ و نگهداري کارت بانکي خود بسيار دقت کنند و آن را در اختيار هيچ کس قرار ندهند.

سرهنگ شاهين حسنوند، رئيس پليس فتا خوزستان بيان کرد: در رابطه با همين موضوع شخصي به اين پليس مراجعه و اظهار کرد پس از بررسي حساب بانکي خود متوجه شدم که چندين فقره برداشت غيرمجاز از حساب بانکي‌ام صورت گرفته و حال از پليس فتا خواستار رسيدگي دارم . 
وي افزود: با ثبت دقيق اظهارات شاکي، پرونده اوليه تشکيل شده و در دستور کار کارشناسان اين پليس قرار گرفت. در بررسي‌هاي اوليه انجام شده بر روي پرونده، شيوه برداشت از حساب شاکي آشکار شده و مشخص گرديد عامل برداشت غيرمجاز به اصل کارت بانکي دسترسي داشته است.
اين مقام انتظامي ادامه داد: با ادامه تحقيقات فني و بررسي شواهد پرونده، هويت متهم شناسايي شده و در نهايت محل سکونت وي نيز کشف شد و با هماهنگي مقام قضايي، متهم به اين پليس احضار شد و براي تحقيقات بيشتر در اختيار کارشناسان پليس فتا قرار گرفت.
سرهنگ شاهين حسنوند بيان داشت: متهم با انکار بزه انتسابي، در مواجهه با ادله محکم و غير قابل انکار و مستندات پرونده، صريحاً به جرم خود اعتراف کرد.
اين مقام مسئول اظهار داشت: متهم در اعترافات خود در کمال ناباوري عامل اصلي برداشت غيرمجاز را خواهر شاکي معرفي کرد و گفت من در فروشگاه خودم يک دستگاه کارت خوان سيار دارم که به دليل نا امني و ترس از سرقت، آن را با خود به خانه مي‌آورم؛ مدتي قبل متوجه شدم که خانم بنده که خواهر شاکي نيز مي باشد متاسفانه با دسترسي به کارت بانکي برادرش و داشتن رمز کارت اقدام به برداشت غيرمجاز مي‌کرده است.
رئيس پليس فتا خوزستان از تکميل تحقيقات و معرفي متهم به همراه پرونده به دادسرا جهت تکميل مراحل قانوني خود خبر داد و به شهروندان توصيه کرد: در حفظ و نگهداري کارت‌هاي بانکي دقت کافي داشته باشيد و به هيچ عنوان کارت عابر بانک و رمز آن را در اختيار ديگران قرار ندهيد. همچنين از رمزهاي ساده و قابل حدس مانند سال تولد براي کارت بانکي استفاده نکنيد و به صورت دوره‌اي آنها را تغيير دهيد.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خوزستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خوزستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEK8vo4vXBkjfYhOqg
آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today