نماد آخرین خبر

قیمت نان در ایلام بعد از ۲ سال افزایش یافت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
قیمت نان در ایلام بعد از ۲ سال افزایش یافت

ايرنا/ رئيس اتحاديه صنف نانوايان استان ايلام گفت: قيمت نان در اين استان ۲۵ تا ۳۰ درصد افزايش يافته است و اين نرخ جديد از امروز شنبه ۲۲ شهريورماه در نانوايي‌ها اعمال مي‌شود.

صادق پژوهان، رئيس اتحاديه صنف نانوايان استان ايلام روز شنبه اظهار داشت: افزايش قيمت براي نانوايان نيمه يارانه‌اي ۲۵ درصد و براي نانوايان يارانه‌اي بين ۲۵ تا ۳۰ درصد افزايش پيدا کرده است.
وي افزود: افزايش نرخ نان در واحدهاي نانوايي استان ايلام بعد از ۲ سال صورت گرفته است و اسفند ۱۳۹۷ آخرين افزايش نرخ نان در استان اعمال شد در حاليکه تمام کشور سال گذشته افزايش قيمت داشتند.
پژوهان يادآور شد: ايلام آخرين استاني است که اقدام به افزايش نرخ نان شد در حالي که همه نقاط کشور پيش از اين نرخ نان را افزايش داده‌اند.
وي تاکيد کرد: نکته قابل توجه اينکه نرخ نان در استان ايلام بسيار پايين‌تر و کمتر از ساير استان‌هاي کشور است و در تمام نقاط کشور قيمت نان با استان ايلام تفاوت محسوس دارد.

وي با بيان اينکه نانوايان نسبت به نرخ اعلام شده قميت نان معترض و ناراضي هستند، گفت: قيمت تمام شده نان در استان بيش از افزوده بهاي اعلامي از سوي مسوولان است.
پژوهان اضافه کرد: هر واحد نانوايي داراي ۱۷ شاخص هزينه‌اي است که اين آيتم‌ها در آناليزهاي صورت گرفته با توجه به قيمت آنها در مقايسه با نرخ تمام شده نان افزايش بها داشته‌اند.
وي افزود: خميرمايه، آرد، نمک، اجاره بهاي واحد نانوايي که هر ساله افزايش مي‌يابد، هزينه حامل‌هاي انرژي ( آب، برق و گاز)، هزينه کارگران نانوايي و حق بيمه آنها از جمله اين شاخص‌هاست که هزينه تمام شده نان را بالا برده است.
وي اظهار داشت: اما در مقايسه با هزينه تمام شده نان براي هر واحد نانوايي، اين ميزان افزايش بهاي قيمت بسيار ناچيز و اندک است و همچنان واحدهاي نانوايي متحمل هزينه‌هاي گزاف هستند.
رييس اتحاديه صنف نانوايان با ابراز اميدواري مبني بر اينکه مسوولان در اين درصدهاي تعين شده افزايش نان تجديد نظر کنند، تاکيد کرد: برخي واحدهاي نانوايي به علت ضررهاي مالي از ادامه فعاليت بازمانده و تعطيل شده‌اند.
استان ايلام داراي ۷۰۰ واحد نانوايي است که در اين واحدها نان‌هايي چون سنگک، لواش، تافتون، بربري، صمون و نان محلي توليد و به مصرف کنندگان عرضه مي‌شود.

 
 
  
  

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان ايلام را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر ايلام در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEJoYw5sb596nU7kpg
آخرين خبر ايلام در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/ilamkhabar_today