سقوط مرگبار پژو ۴۰۵ از پل شیبان؛ ۲ نفر کشته شدند

باشگاه خبرنگاران/ رئيس سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري اهواز از سقوط خودروي پژو ۴۰۵ از روي پل شيبان و جان باختن ۲ نفر و مصدوم شدن ۳ نفر ديگر خبر داد.
ابراهيم قنبري رئيس سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري اهواز گفت: گزارش سقوط پژو ۴۰۵ از روي پل شيبان در ساعت ۷:۵۸ صبح امروز دوشنبه ۲۴ شهريور يا سامانه ۱۲۵ سازمان اطلاع رساني شد.
وي به اعزام نيروهاي عملياتي سازمان به محل حادثه بلافاصله پس از دريافت خبر اشاره کرد و افزود: ۲ نفر مرد از سرنشينان خودروهاي جان باختند و ۳ نفر ديگر نيز مصدوم شدند به منظور ادامه مراحل درماني به عوامل اورژانس ۱۱۵ تحويل دادند.
قنبري با بيان اينکه اين سانحه در مسير شيبان به سمت اهواز و روي پل رو به روي شيبان به دليل خارج شدن کنترل خودرو پژو از دست راننده و با برخورد با گاردريل کنار پل رخ داد، اظهار داشت: آتش نشانان ايستگاه ۹۹ که با ۳ دستگاه خودرو به محل حادثه اعزام شده بودند، پس از پايان اين عمليات در ساعت ۹ و يک دقيقه به سمت ايستگاه بازگشتند.