خبری خوب برای ناوگان تاکسیرانی؛ پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به رانندگان

باشگاه خبرنگاران/ رئيس سازمان حمل و نقل بار و مسافرشهرداري يزد از پرداخت تسهيلات قرض الحسنه به رانندگان تاکسي به منظور بهسازي تاکسيهاي فرسوده خبر داد.
محمد رضا شفيعي، رئيس سازمان حمل و نقل و مسافر شهرداري يزد گفت: با توجه به بررسيهاي به عمل آمده به دليل ناتواني مالي رانندگان براي نوسازي و تعويض تاکسيهاي فرسوده و نيز لزوم بهسازي تاکسيها از نظر ظاهري، فني و فضاي داخلي خودرو، تلاش براي اعطاي تسهيلات به اين قشر در دستور کار قرار گرفت.
او افزود: بعد از برگزاري جلسات متعدد و بازديد از واحدهاي توليد قطعات داخلي خودرو و سرويس کارهاي مجاز و نيز رايزني با يکي از بانکهاي قرض الحسنه توافق شد تا با صدور کارت اعتباري مخصوص به رانندگان تاکسي تا سقف ۲۰ميليون تومان، اعطاي تسهيلات صورت گيرد.
شفيعي ادامه داد: از ابتداي سال جاري با افزايش شيوع کرونا و کاهش مسافران ناوگان تاکسي، پيگيريهاي لازم براي پرداخت تسهيلات به منظور بهبود وضعيت معيشتي رانندگان انجام شده و وامهاي ۶، ٢ و ۵ ميليون توماني به رانندگان پرداخت شد.
رئيس سازمان حمل و و مسافر شهرداري يزد اظهار داشت: همچنين با اجراي طرح رايگان گاز سوز کردن خودروهاي ناوگان تاکسي و بار درونشهري ٩٩ درصد ناوگان تاکسي شهر يزد به سيستم گاز سوز مجهز شد.
او افزود: براي خريد لاستيک نيز تلاش ميشود، لاستيک يارانهاي با قيمت مناسب، در اختيار رانندگان تاکسي قرار گيرد.
شفيعي ادامه داد: به منظور حفظ سلامت رانندگان و مسافران و پيشگيري از خطرات احتمالي نيز با انعقاد قرارداد با موسسات بخش خصوصي زمينه مناسب براي بررسي سيستم گاز و کپسول خودروهاي تاکسي بصورت ساليانه فراهم ميشود.