یکسانسازی کیفیت آب شرب در سراسر استان یزد

باشگاه خبرنگاران/ مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان يزد گفت: اولويت آبفا توزيع عادلانه آب شرب باکيفيت و اجراي کامل پروژه فاضلاب در يزد است.
اصغر رياضتي، مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان يزد در اين باره اظهار کرد: با توجه به اهميت آب در استان، موضوع تکميل و اجراي کامل رينگ شهر يزد در اولويت برنامه هاي شرکت آبفا قرار گرفته است.
او افزود: اين طرح در سالهاي قبل به منظور عدالت در کيفيت آب شرب يزد طراحي شده، اما به دليل منابع مالي اجرا نشده است.
به گفته رياضتي شرکت آب و فاضلاب استان اين طرح را بر حسب ضرورت، اولويت بندي کرده است.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان يزد اظهار داشت: اميدواريم در گام اول بتوانيم اين پروژه را که پروژه قابل توجهي براي شهر يزد است، اجرا کنيم تا در سالهاي بعد چه در زمينه آب انتقالي و چه آبهاي زير زميني، آب با کيفيت يکسان در سطح شهر توزيع شود.
او با بيان اينکه در بخش فاضلاب شاخص برخورداري شهر يزد از شبکه فاضلاب نسبت به شاخص صنعت مقداري فاصله دارد، تصريح کرد: با برنامه ريزي انجام شده فاصلهاي که الان شبکه فاضلاب يزد با شاخص نرمال کشور دارد، در چند سال آينده پس از طي کردن مراحل قانوني پروژه و تامين منابع مالي برطرف شده و فاضلاب يزد به طور کامل عملياتي ميشود.
رياضتي تصريح کرد: پروژه فاضلاب يزد پروژهاي زيست محيطي است که براي ايمن بودن کيفيت منابع آب طراحي شده است.