جانباختن یک راننده تاکسی کرونایی در شهرکرد

ايمنا/ رئيس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداري ياسوج با بيان اينکه سوار کردن چهار مسافر در تاکسي ها تخلف است، گفت: تاکنون يک راننده تاکسي ياسوج بر اثر ابتلاء به کرونا جان خود را از دست داده است.
ضرغام خلقي پور، رئيس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداري ياسوج به علت حمايت نشدن تاکسيها از طريق حمايتهاي کرونايي اين مساله کمتر رعايت ميشود، اظهار کرد: با توجه به ممنوعيت سوار کردن بيش از سه نفر مسافر در تاکسيها در ايام کرونا، بايد کرايه مسافر چهارم بين ساير مسافران سرشکن شود و متوليان و مسئولان مربوطه اعتبار جهت کمک به تاکسيها در نظر بگيرند.
وي عنوان کرد: تاکنون ناوگان حمل و نقل عمومي شهر ياسوج حتي يک ريال کمک و حمايت نشده است و هر چه هزينه کرده ايم از محل اعتبارات داخلي بوده است.
رئيس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداري ياسوج خاطرنشان کرد: رعايت پروتکلهاي بهداشتي جهت پيشگيري از کرونا در تاکسيهاي اين شهر مطلوب است.
خلقي پور تصريح کرد: تاکنون يک راننده تاکسي ياسوج بر اثر ابتلاء به کرونا جان خود را از دست داده است، تعدادي از رانندگان تاکسي اين شهر به کرونا مبتلا شدند و خودم نيز به کرونا مبتلا شدم.
وي خاطرنشان کرد: يکهزار و ۳۰ دستگاه تاکسي زرد، يکهزار و ۲۵۰ تاکسي موقت، بيسيم و آژانس تلفني و تعدادي بنز تاکسي اينترنتي در سطح شهر ياسوج فعاليت دارند و کار جابجايي مردم را انجام ميدهند.