موج سوم کرونا مازندران را تهدید میکند

باشگاه خبرنگاران/ مديرکل دفتر مديريت بيماريهاي غيرواگير وزارت بهداشت در مازندران گفت: با بازگشايي مدارس و افزايش سفرها،موج سوم کرونا مازندران را تهديد ميکند.
دکتر افشين استوار مديرکل دفتر مديريت بيماريهاي غيرواگير وزارت بهداشت در حاشيه بازديد از مراکز درماني مازندران و نشست با مسئولان بهداشتي استان، گفت: با بازگشايي مدارس و افزايش سفرها موج سوم کرونا مازندران را تهديد ميکند.
او افزود: افزايش تعداد موارد ابتلا، اوج و پيک شيوع کوويد ۱۹ در مازندران سبب ميشود تا شيوع اين ويروس به ساير نقاط کشور گسترش يابد.
دکتر استوار مديريت دانشگاه علوم پزشکي مازندران و بابل را در کنترل پاندمي کوويد ۱۹ خوب ارزيابي کرد و گفت: به دليل ورود بالاي گردشگر و مسافر در پايان هر هفته، مراکز درماني استان بيشترين خدمات درماني را در مقايسه با استانهاي ديگر کشور به بيماران مبتلا به کرونا ارائه ميدهند.
او از هموطنان خواست سفرهاي غيرضرور در هفته پاياني تابستان به مازندران را به زمان ديگر موکول کنند.
مديرکل دفتر مديريت بيماريهاي غيرواگير وزارت بهداشت افزود:هموطنان در صورت سفر به مازندران سه گانههاي طلايي شامل رعايت فاصله گذاري اجتماعي، استفاده از ماسک و شستن مکرر دست را براي پيشگيري از ابتلا به کوويد ۱۹ لحاظ کنند.