اعلام خطر معاون علوم پزشکی برای شهرستان گچساران

فارس/ در آخرين نشست ستاد کروناي استان کهگيلويه و بويراحمد معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي براي شهرستان گچساران اعلام خطر کرد.
هر چند استان کهگيلويه و بويراحمد هنوز در زمره استانهاي در معرض هشدار ويروس کرونا در کشور قرار دارد و استان با وضعيت رنگ قرمز روبرو نشده اما 4 شهر استان هم اکنون در وضعيت قرمز قرار دارند.
بنا به گفته رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان اکنون سه شهرستان بزرگ استان يعني بويراحمد و گچساران و کهگيلويه به اضافه شهرستان باشت در وضعيت قرمز بيماري کرونا قرار دارند که بايد در اين شهرستانها مردم بيش از پيش رعايت دستورالعملهاي بهداشتي را داشته باشند.
در اين بين يکي از شهرستانهايي که به کرات توسط استاندار مورد تحسين قرار گرفت و مردم آن به خوبي رعايت پروتکلهاي بهداشتي را ميکنند شهرستان گچساران است.
در نشست ستاد استاني کرونا استاندار از رعايت کردن مردم اين شهرستان تعريف و تمجيد کرد و در موردي اين گونه اظهار کرد که اگر در اين شهرستان کسي ماسک نزند مردم به ديده بدي به فرد متخلف نگاه ميکنند.
اما با وجود اين که مردم شهرستان گچساران در حد بالايي رعايت پروتکلهاي بهداشتي را در دستور کار قرار دادهاند اما برخي دلايل ديگر از جمله همجواري با استان هاي جنوبي مثل بوشهر و خوزستان و همچنين کارگراني که از اين شهرستان در نقاط ديگر در شرکت نفت مشغول به کار هستند خود عاملي اصلي براي شيوع ويروس کرونا بودهاند.
در آخرين نشست ستاد کروناي استان محمد مهدي بانشي معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي نسبت به بازگشت پيک کرونا به اين شهرستان اعلام خطر کرد.
به دليل برخي کمبودها که در استان وجود دارد اکنون مردم شهرستان گچساران موظف به رعايت هر چه بيشتر دستورالعملهاي بهداشتي هستند تا دوباره وضعيت خطرناک گذشته به سراغ اين شهرستان نيايد.