نماد آخرین خبر

مدیرعامل آبفای خوزستان: از ورود فاضلاب به کارون شرمنده‎‌ام

منبع
مهر
بروزرسانی
مدیرعامل آبفای خوزستان: از ورود فاضلاب به کارون شرمنده‎‌ام

مهر/ مديرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: از ورود فاضلاب به کارون شرمنده هستم. از سال ۸۵ و ۸۶ بايد جلوي سرريز فاضلاب به کارون را مي گرفتيم.

صادق حقيقي پور، مديرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان اظهار کرد: حجم مشکلات آنقدر زياد است که برخي مواقع در کارهاي روزمره غرق و دچار انفعال مي‌شويم. در ميان اين مشکلات قطعاً وجود فضاي مجازي گسترده، سايت يا روزنامه‌هاي اطلاع‌رساني را يک نعمت مي‌دانيم. حتي اگر برخي مواقع نقد از ديد ما غيرمنصفانه باشد.
وي با تأکيد بر اينکه بايد دموکراسي تمرين شود و نبايد هميشه منتظر تعريف باشيم، افزود: اينکه کتمان شود که هيچ مشکلي وجود ندارد، اصلاً خوب نيست ولي بايد علت سنجي شود که چه عواملي زمينه‌ساز اين مسائل شده است چرا که تا مشکلات ريشه‌يابي نشود، شاهد حل آنها نخواهيم بود.
مديرعامل آبفاي خوزستان با اشاره به اينکه تراکم عملياتي آبفا تنها در يک منطقه صرف نيست، تصريح کرد: در مديريت، نبايد با ديدگاه سياسي و يا قوميتي به مسائل نگاه کرد بلکه بايد همه مردم را براي دريافت خدمات به يک چشم نگاه کرد. بيشتر فعاليت‌هاي عملياتي در مناطق پايين‌شهر بوده است که از جمله مي‌توان به محلات منبع آب، حصيرآباد، زوئيه، کوت عبدالله و غيزانيه اشاره کرد.
حقيقي پور عنوان کرد: مشکلات آب و فاضلاب به صورت فني و کارشناسي بايد بررسي شوند و نمي‌توان به اين مسائل، قوميتي يا سياسي نگاه کرد. فاضلاب از منظرم مشکل اول خوزستان است که اين استان در اين زمينه فقيرترين استان کشور محسوب مي‌شود.
وي بيان کرد: تمدن قديمي استان، يکي از علل اين مشکلات است و اينکه از همان گذشته سيستم دفع فاضلاب داشتند ولي ايجاد شبکه‌هاي مدرن با انقلاب و بعد هم جنگ تحميلي همزمان شد، بعد از جنگ خوزستان در دوران دنبال ساخت خانه بود ولي استان‌هاي ديگر به دنبال ايجاد شبکه فاضلاب بودند.
۷ شهر خوزستان مشکل فاضلاب دارند
مديرعامل آبفاي خوزستان گفت: مشکل اساسي فاضلاب در هفت شهر سوسنگرد، اهواز، آبادان، خرمشهر، شادگان، ماهشهر و بندر امام وجود دارد که زمين باتلاقي است و براي عمق لوله‌گذاري در يک متري به آب يا لنز ماسه‌اي برخورد مي‌کنيم که مجبور به سپرکوبي هستيم و از طرفي بسياري از خانه‌ها استحکام کافي را در اين خصوص ندارند و با سپرکوبي، خراب مي‌شوند.
حقيقي پور با اشاره به اينکه براي کار در مناطق مرکز شهر اهواز با يک بيل کل آب مناطق قطع مي‌شود، ادامه داد: روز گذشته در کوت عبدالله با يک دستگاه گريدر ۱۷ انشعاب غيرمجاز قطع شد که با وجود غيرمجاز بودن ولي به دنبال وصل شدن مجدد آن بوديم تا آب منزلي قطع نشود.
وي اظهار کرد: قرار است که تأمين آب ۷۴ شهر و چهار هزار روستا در طرح‌هاي جامع آب‌رساني انجام شود. اين کار از سدهاي استان به دليل منابع آب مطمئن، با کيفيت آب پايدار و مصون از آلودگي هستند، به وسيله خطوط انتقال انجام خواهد شد.
مديرعامل آبفاي خوزستان با اشاره به اينکه در مطالعات بانک جهاني که سال ۸۷ اعلام شد، تصفيه‌خانه شماره دو که ۶۰ درصد آب اهواز را تأمين مي‌کند، بايد از مدار خارج شود، افزود: دولت اعلام کرد که تأمين آب اهواز در طرح غدير قرار گرفته است و مطابق اين طرح به ازاي هر نفر، ۲۵۰ ليتر آب را تحويل شهروندهاي اهوازي بدهيم.
حقيقي پور يادآور شد: در طرح غدير قرار بود آب تصفيه شده را به ما تحويل دهند که اگر اين‌گونه نبود، بايد در تصفيه‌خانه شماره دو اهواز شاهد حداقل ۱۵ درصد هدررفت آب باشيم.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خوزستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خوزستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEK8vo4vXBkjfYhOqg
آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today