نماد آخرین خبر

آمار کرونای استان زنجان در چهارم مهرماه

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آمار کرونای استان زنجان در چهارم مهرماه

ايسنا/ طبق آمار موجود، استان زنجان طي ۲۴ ساعت گذشته، با ۲۲ مورد مثبت و ۳۷۲ بيمار کرونايي بستري در بيمارستان‌ها در وضعيت قرمز قرار دارد و شاهد روند صعودي تدريجي در اين استان هستيم.

بر اساس آخرين اخبار در کشور، استان زنجان به لحاظ شيوع بيماري کرونا در وضعيت قرمز قرار دارد که نيازمند رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي و فاصله اجتماعي و نيز استفاده از ماسک است.
وضعيت مبتلايان ويروس کرونا در استان زنجان، طي ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲ مورد مثبت ابتلا به بيماري کرونا از لحاظ آزمايشگاهي به ثبت رسيد که اکنون مجموع موارد مثبت بر اساس يافته‌هاي آزمايشگاهي ۳۶۸۷ مورد است.
در حال حاضر ۳۷۲ بيمار مبتلا به کرونا در بيمارستان‌هاي زنجان بستري هستند که از ابتداي شيوع کرونا تاکنون مجموع بيماران کرونايي بستري در استان به ۱۱۱۸۶ نفر رسيده است.
متاسفانه طي ۲۴ ساعت گذشته، ۳ بيمار مبتلا به کرونا در اين استان، جان خود را از دست داده‌اند. همچنين از ابتداي شيوع کرونا تاکنون مجموع بيماران فوت شده به ۴۹۱ نفر رسيده است.
قابل ذکر است، از ابتداي شيوع کرونا تاکنون در استان زنجان مجموع بيماران بهبوديافته مبتلا به کرونا نيز ۳۱۳۰ مورد گزارش شده است.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان زنجان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر زنجان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEKRJMt23Y-gW3YJTQ
آخرين خبر زنجان در اينستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today