نماد آخرین خبر

۱۵ مدیر مدرسه در خرمشهر به کرونا مبتلا شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۱۵ مدیر مدرسه در خرمشهر به کرونا مبتلا شدند

ايرنا/ سرپرست اداره آموزش و پرورش خرمشهر گفت: براساس گزارش شبکه بهداشت خرمشهر ۶ دانش‌آموز و ۱۵ مدير مدرسه اين شهرستان به کرونا مبتلا شدند.

محمدعلي احمدزاده، سرپرست اداره آموزش و پرورش خرمشهر در اين باره اظهار داشت: به منظور جلوگيري از ابتلا و سرايت بيماري به ديگر معلمان و مديران به آنها براي حضور در مدارس خرمشهر اختيار تام داده شده است.
وي به فوت يکي از معلمان خرمشهري به نام ياور مرادي بر اثر ابتلا به بيماري کوويد۱۹ اشاره کرد و افزود: با توجه به اعلام وضعيت قرمز از سوي ستاد مبارزه با کرونا به استان خوزستان و خرمشهر مدارس خرمشهر فقط براي کار اداري باز هستند و دانش آموزان غيرحضوري آموزش ارائه مي‌شود.
احمدزاده گفت: اين معلم فوت شده به همراه چند نفر از معلمان در مراسم ختم يکي از همکاران شرکت کرده بودند و احتمالا در اين مراسم به کرونا مبتلا شده است.
وي ضمن رد مبتلا شدن معلم خرمشهري در مدرسه به ويروس کرونا افزود: بعيد است اين معلم در آمورشگاه به کرونا مبتلا شده باشد زيرا اين مدرسه ۱۰ روز است که تعطيل است.


همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خوزستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خوزستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEK8vo4vXBkjfYhOqg
آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today