نماد آخرین خبر

آغاز طرح جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و خیابان در مشهد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آغاز طرح جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و خیابان در مشهد

ايسنا/ معاون امور اجتماعي بهزيستي خراسان رضوي گفت: با توجه به شيوع بيماري کرونا، تعطيلي مدارس، افزايش آسيب‌هاي اجتماعي و افزايش کودکان‌ کار و خيابان، اداره کل بهزيستي خراسان رضوي با همکاري سازمان‌هاي ذي‌ربط، طرح جمع‌آوري و ساماندهي کودکان کار و خيابان را در مشهد آغاز کرد.

غلام‌حسين حقدادي، معاون امور اجتماعي بهزيستي خراسان رضوي اظهار کرد: با توجه به شيوع بيماري کرونا، تعطيلي مدارس، افزايش آسيب‌هاي اجتماعي و افزايش کودکان‌ کار و خيابان، اداره کل بهزيستي خراسان رضوي با کمک استانداري، شهرداري، دادگستري و ساير دستگاه‌هاي ذي‌ربط، پس از اطلاع‌رساني و برخورد با عواملي که احيانا از کودکان بهره‌کشي اقتصادي مي‌کنند، اقدام به جمع‌آوري و ساماندهي اين گروه از کودکان از سرچهارراه‌هاي مشهد کرد.
وي ادامه داد: اين طرح با استفاده از امکانات موسسه خيريه گلستان علي(ع)، خيرين و نيکوکاران آغاز و شهر مشهد به ‌عنوان مکان جمع‌آوري و غربال اوليه در نظر گرفته شده است.
معاون امور اجتماعي بهزيستي خراسان رضوي خاطرنشان کرد: در اين طرح، کليه پروتکل‌هاي بهداشتي مدنظر گرفته شده و توسط مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکي و شهرداري نظارت مي‌شود.
حقدادي با بيان اينکه مراکز نگهداري کودکان ‌کار و خيابان توسط بهزيستي و موسسه خيريه گلستان علي(ع) تجهيز مي‌شود، تاکيد کرد: ساماندهي کودکان کار در اين طرح به سه شيوه انجام مي‌شود. ابتدا کودکان توسط شهرداري جمع‌آوري و به محل نگهداري اوليه طرح مي‌آورند.  
وي افزود: پس از شناسايي آنها، در صورت داشتن خانواده با اخذ تعهد قانوني از خانواده و دستور قضايي، کودک تحويل خانواده‌اش مي‌شود، اين کودک براي مساعدت و حمايت به مرکز حمايتي کودک و خانواده هم‌راز گلستان علي(ع) تحويل داده مي‌شود.
معاون امور اجتماعي بهزيستي خراسان رضوي خاطرنشان کرد: در صورتي که کودک، خانواده‌اي نداشته و يا خانواده موثر  و يا خانواده فاقد صلاحيت داشته باشد، به مراکز قرنطينه اصلي که مراکز نگهداري بهزيستي هستند، تحويل داده مي‌شود.
حقدادي بيان کرد: اين طرح به‌صورت مرحله‌اي و در چند نوبت اجرا خواهد شد. در طي اين مدت کودکان از چهارراه‌هاي مشهد جمع‌آوري مي‌شوند.
وي اضافه کرد: کودک بعد از سپري کردن 14 روز در قرنطينه اوليه، تعيين تکليف و بررسي بهداشتي خواهد شد. بعد از آن کودک به مراکز ثابت تحت نظارت بهزيستي معرفي مي‌شود تا نسبت به ساماندهي کودک کار اقدام کنند.
معاون امور اجتماعي بهزيستي خراسان رضوي بيان کرد: نظارت بر اجراي اين طرح و دستورات قضايي توسط معاون دادستان صادر مي‌شود، نيروي انتظامي به عنوان ضابط قضايي در امر جمع‌آوري و تامين امنيت مراکز همکاري دارد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar