نماد آخرین خبر

4 شهر استان مرکزی در ایستگاه بحرانی کرونا

منبع
ايرنا
بروزرسانی
4 شهر استان مرکزی در ایستگاه بحرانی کرونا

ايرنا/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک گفت: وضعيت مرکزي در شيوع کرونا قرمز است اما چهار شهرستان اراک، دليجان، فراهان و شازند شرايط بحراني دارند.

سيدمحمد جماليان، رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک اظهار کرد: زنگ خطر کوويد۱۹ در اين شهرها به صدا درآمده و شمار مبتلايان به حدي بالاست که ديگر امکانات درماني پاسخگوي نيست و براي کند کردن روند بيماري نيز تنها مسير همراهي مردم با پروتکل‌هاي بهداشتي و زدن ماسک است.
وي، نسبت فوتي‌ها به موارد بستري کرونا در استان مرکزي را ۱۲ و نيم درصد عنوان کرد و گفت: بالاترين شاخص در اين خصوص متعلق به شهرستان شازند با ۱۷ و چهار صدم درصد و پس از آن دليجان با ۱۴ و ۹ درصد است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک خاطرنشان کرد: حدود ۵۸ درصد از فوت‌شدگان کرونا در استان مرکزي مرد و ۴۲ درصد زن هستند و ميانگين سني جان باختگان کرونا در ماه‌هاي شهريور و مهر امسال ۷۰ سال است درحالي که در ۶ ماه قبل آن ميانگين سن فوت شده‌هاي کرونا ۷۲ سال بود.
جماليان عنوان کرد: تحليل آمارها بيانگر آن است که نه تنها شمار مبتلايان به کرونا در استان روند صعودي دارد بلکه ميانگين سن ابتلا و مرگ و مير اين بيماري پايين‌تر آمده و تداوم اين موضوع به شدت نگران کننده است.
وي ادامه داد: بيشترين فوت شده‌هاي کرونا در استان مرکزي با بيماري زمينه‌اي فشارخون، امراض قلبي و عروقي و ديابت مبتلا بودند و زنان خانه‌دار در رتبه اول مبتلايان و فوتي‌هاي کرونا در استان مرکزي قرار دارند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک گفت: نبود باور ذهني به خطر هولناک کرونا در طيفي از مردم استان تهديد در کمين است و اگراين رويه ادامه يابد مخاطرات کرونا را نمي‌توان مديريت کرد.
وي خاطرنشان کرد: گروه سني نوجوان، جوان و ميانسال ممکن است مبتلاي بي‌علامت کرونا باشند و کم توجهي اين اقشار به رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي ممکن است آنان را با بيماري خفيف يا متوسط مواجه کند اما با انتقال ويروس به سالمندان مي‌توانند به سفير مرگ تبديل شوند. اين حادثه تلخ اکنون در چهار شهر استان مرکزي نمود عيني دارد.

 
  
  

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان مرکزي را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر استان مرکزي در تلگرام :
http://t.me/joinchat/AAAAAEIBAERz9lL-KoaHAg
آخرين خبر استان مرکزي در اينستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today