نماد آخرین خبر

فوت ۲۲ بیمار مبتلا به کرونا در استان اصفهان

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
فوت ۲۲ بیمار مبتلا به کرونا در استان اصفهان

باشگاه خبرنگاران/ سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان گفت: در شبانه روز گذشته ۲۲ بيمار مبتلا به کرونا در استان اصفهان فوت شده اند.

آرش نجيمي، سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان، با اشاره به آمار بيماران جديد مبتلا به ويروس کرونا طي ۲۴ ساعت گذشته، اظهار کرد: تعداد ۲۱۶ مورد بيمار جديد از افراد مشکوک به کرونا ويروس با علائم باليني در بيمارستان‌هاي استان اصفهان بستري شدند.
وي اضافه کرد: در همين زمان تعداد ۱۴۴ نفر از بيماران مبتلا به کرونا که در ۲۲ مرکز درماني و بيمارستان‌هاي استان به جز کاشان و آران و بيدگل تحت مراقبت بودند با بهتر شدن وضعيت عمومي‌شان ترخيص شدند و لازم است که در قرنطينه دوره نقاهت بيماري را بگذرانند.
سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان که آمار مبتلايان به کرونا را در روز گذشته ۲۸۶ نفر اعلام کرده بود، تصريح کرد: اکنون تعداد کل بيماراني که در شهرستان‌هاي استان به جز کاشان و آران و بيدگل با تشخيص کرونا بستري هستند يک‌هزار و ۸۲۰ نفر است که از اين تعداد ۳۵۴ نفر وضعيت وخيم‌تري دارند و در بخش مراقبت‌هاي ويژه و آي سي يو‌هاي مراکز درماني در حال دريافت خدمات درماني هستند.
نجيمي خاطرنشان کرد: آمار تعداد کل موارد مثبت ابتلا به ويروس کرونا از ابتدا تاکنون ۸۲۱ نفر است و طي ۲۴ ساعت گذشته ۳۷ نفر کل بيماران فوت شده مشکوک به کروناويروس در استان بودند که از اين تعداد ۲۲ نفر فوتي مثبت قطعي به بيماري کوويد ۱۹ در بيمارستان‌هاي استان اصفهان بودند.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان اصفهان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر اصفهان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEAVvljM8cx5YSbB1w
آخرين خبر اصفهان در اينستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today